Головна » 2015 » Вересень » 18 » Свято великої родини
15:17
Свято великої родини

Свято великої родини

Саме таким було свято села, яке нинішньої суботи відбулося у Підлимані. На призначену годину до Будинку культури, як до батьківської оселі на гостину, поспішали жителі та гості села.

Тут на всіх чекала урочиста програма з поздоровленнями і подарунками. Першим зі словами привітань до односельців по праву звернувся сільський голова Олександр Васи-льович Калінін. Потім естафета поздоровлень перейшла до голови Борівської районної державної адміні-страції Віталія Олексійовича Кіяна. Він привітав підлиманців зі святом та вручив ювілейні нагороди ветеранам Другої світової війни.

Цього вечора в святковій залі вітали почесних ювілярів, подружні пари, які прожили у шлюбі 65, 60, 55 і 50 років. А красномовним доказом того, що село живе і процвітає було привітання 25 сімей, до яких останнім часом навідався лелека. Були присутні на святі й іменинники, яких зал вітав оплесками. 

Їм усім сільський голова вручив пам'ятні  подарунки.

Учасники художньої самодіяльності Олена Савіна, Юлія Довженко, Катерина Гафнер, Ганна Савкіна та хореографічна група "Перлинка" подарували присутнім на святі свою творчість. Приємно вразив підлиманців виступ гостя з "найближчого зарубіжжя" - голови Борівської селищної ради Олександра Володимировича Тертишного.  Його теплі і щирі слова зустріли гучними оплесками та посмішками.

Далі з поздоровленнями від депутата Верховної Ради України Віктора Остапчука звернулася гостя свята, заслужена артистка України Олена Шишкіна.

Глядачі затамувавши подих слухали чарівні українські пісні у її виконанні. По закінченню урочистої частини сільський голова запросив усіх продовжити свято на вулиці. Тут кожен міг знайти справу по  душі - розіграти лотерею, позмагатися в спортивних конкурсах, потанцювати під супровід Петра Лисенка ну і, звичайно ж, поласувати польовою кашею та запашним шашликом. А любителі десерту - ще й солодкою ватою. Свято продовжувалося до пізнього вечора. Тут панувала атмосфера родинного тепла, спокою і злагоди, чого так нам не вистачає нині. 

Жителі села та гості щиро вдячні за організацію та проведення свята колективам Підлиманської сільської ради та Підлиманського сільського Будинку культури і особисто сільському голові Калініну О.В. Також дякуємо за дієву допомогу керівникам СФГ "Моноліт" Супруну С.Г., ФГ "Рідний край" Шевченку В.М., Любому І.П., ФГ "Джерело" Синицькому С. Г., приватним підприємцям села Стрілець С.В,, Носатій Н.М., Джемілєву М.Т., Самойловій В.М., Давлятшиній Л.Д., Кравчуку Д.В., Колесніковій С.А., базі відпочинку "Голубая волна" та працівникам Борівського територіального центру соціальної допомоги.

Юлія ТРУШ.

Завідуюча Підлиманським СБК.

 

 

Переглядів: 405 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar