Головна » 2015 » Вересень » 25 » СВЯТО СПОРТУ ВИХІДНОГО ДНЯ
15:30
СВЯТО СПОРТУ ВИХІДНОГО ДНЯ

   Вже більше трьох років Борівський ФОК відкритий для всіх бажаючих займатися спортом. Працюють секції з футболу, волейболу, баскетболу, групи фітнеса, настільного тенісу, важкої атлетики.

У спорткомплексі створені всі умови для комфортних занять спортом. Ось саме в такій затишній, можна сказати домашній атмосфері минулої неділі  там відбулося спортивне свято. Більше трьох десятків спортсменів-аматорів і просто людей, не байдужих до життя в нашому містечку, взяли участь у змаганнях.  Приємно було спостерігати, як у них брали участь всі члени сімї:  хтось бігав і стрибав, а хтось  активно підтримував своїх.

Організатори постаралися і підготували різноманітну програму змагань: була і командна естафета, і біг в мішках, і дисципліна на дрібну моторику, і навіть перегони на велосипедах.

Дух суперництва не заважав командам підтримувати один одного і радіти чужим перемогам, адже змагалися друзі. У цей день не було переможених і переможців, всі команди отримали призи та подарунки, але все ж для звітності - третє місце посіла команда "Майорчики",  друге - "Пінгвіни" і перше вибороли "Кеди ".

Як видно навіть з назв команд, з позитивом у наших учасників повний порядок.

А закріпили спортивну дружбу польовою кашею, яку тут же і приготували.

 Спасибі всім, хто брав участь у цьому чудовому святі і особлива подяка організаторам на чолі з А.І.Васильєвим.   

Любіть спорт, друзі!

Віталій КОЛЕСНІК.

 

Переглядів: 409 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar