Головна » 2016 » Червень » 23 » СПОРТ
13:58
СПОРТ

Дівочий турнір

В рамка підготовки до Всеукраїнських змагань з дівочого футболу 7*7, на спортивній базі ХТЗ пройшли змагання серед дівчаток 2003-2005 р.н., в яких взяла участь і команда Борівського району «Атлет». До цього дівчатка грали лише в міні-футбол (5*5), а в форматі 7*7 довелось грати вперше, що було досить складно та незвично, але цікаво.

В перший день змагань  борівчанки в зустрічі з Первомайським районом перемогли з рахунком 1: 0. В другій грі, з командою ДЮСШ №8 м.Харкова, через прикру помилку поступилися 0:1.

В другий день змагань у двох іграх підряд з командами «Фортуна» (Шевченківський р-н ) та «ХТЗ - Динамік» (м.Харків) було зафіксовано нічийні результати 0:0, що дало можливість завоювати ІІІ місце з 5 очками. На ІІ місці -  «ХТЗ - Динамік» (6 очок), а чемпіонами турніру стала команда ДЮСШ №8 м.Харків (9 очок), яка виграла всі ігри.

За ІІІ місце команда «Атлет» з Борової отримала бронзовий кубок та три футбольні м`ячі, а Яна Мизюк, Юля Смаль, Таня Здоровець та Валерія Марченко були запрошені до збірної команди Харківської області для участі в зональних Всеукраїнських змаганнях, що заплановані на середину червня.

Також  суддівською бригадою та тренерами команд  було відмічено гру  Яни Мизюк, за що вона отримала приз “Кращого захисника турніру” – футбольний м`яч.

Від імені тренерського складу та дітей хочеться подякувати депутату обласної ради М.О. Кириченку за чергову фінансову підтримку команди в поїздці на змагання. Окреме спасибі висловлюємо батькам дівчаток, на долю яких також випали фінансові витрати, адже цього разу діти знаходилися в Харкові два дні.

Василь МИЗЮК.

Тренер команди.

 

обласний етап гри «Сокіл» (Джура)

9 червня у Харкові, на базі Харківського училища фізичної культури №2, пройшли змагання спортивної військово-патріотичної гри  «Сокіл» (Джура) ІІ етапу обласних змагань, в яких взяли участь і учні Борівської ЗОШ №1, як переможці районних змагань.

Ця гра включає в себе такі види змагань, як «Стройовий впоряд» (брала участь вся команда), стрільба з МК гвинтівки (Коверіна Оксана), «Відун» - знання історії козацтва та Збройних сил України (Чуйко Єлизавета та Бондар Максим), туристична смуга перешкод (Судакова Ганна, Жиров Ілля, Пелих Владислав), «Добре діло» - підсумки патріотично-вихованої роботи за навчальний рік (Мизюк Яна), медична підготовка (Чуб Олександр, Мизюк Яна) та спортивна смуга перешкод – метання гранати, стрибки через бар‘єри, метання списа в ціль, «мінне поле», накидання аркана, стрільба з лука  та переповзання (Лещенко Владислав, Котко Роман).  

Найкращий результат з перерахованих видів команда з Борової показала: в стрільбі з МК гвинтівки, де Коверіна Оксана з п`яти пострілів вибила 38 очок та  зайняла 4 місце, та в конкурсі «Рятівник» - теж 4 місце.

У решті видів змагань юні козачата вибороли з 7 по 19 місце. Це дало в підсумку завоювати  9 місце в загальному заліку, що досить непогано, враховуючи кількість команд- учасниць.

Після змагань всі діти та їхні наставники поласували козацьким кулішем з побажаннями від організаторів заходу успіхів в житті та нових спортивних досягнень.

Команда   Борівської ЗОШ №1 висловлює подяку відділу освіти Борівської РДА за можливість взяти участь в обласних змаганнях та поспілкуватися з учасниками інших регіонів  Харківщини.

Юрій ГАМОРА.

Василь МИЗЮК.

Тренери команди

Переглядів: 380 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar