Головна » 2015 » Вересень » 25 » РЕЙС НА МАЛІЇВКУ
14:48
РЕЙС НА МАЛІЇВКУ

Минулої п'ятниці нарешті відновлено автобусний рейс по маршруту Маліївка - Борова і в зворотному напрямку (ФОП Капленко). Як повідомив нам перевізник, рейс буде здійснюватись 2 рази на місяць по п'ятницях. Час відправлення з Маліївки - 7.20, з Борової на Маліївку - 9.40. Та цей графік може зазнати змін. Жителі села просять перенести час виїзду з райцентру з 9.40 на 12 годину дня. Адже, маючи можливість дістатися сюди лише 2 рази на місяць, за такий короткий термін вони просто фізично не встигають вирішити всі свої справи: відвідати лікарню, аптеку, інші інстанції та скупитися.

Нагадаємо, що питання автобусного рейсу за згаданим маршрутом піднімалося під час одного з виїзних прийомів, який нещодавно проводив голова райдержадміністрації Віталій Кіян у Маліївці. Тоді жителі села просили керівника району допомогти вирішити проблему автобусного сполучення і висловили свої побажання щодо періодичності рейсу - 2 рази на місяць по п'ятницях.

Будемо сподіватись, що керівництво підприємства-перевізника почує людей так само, як керівництво ра-йону, і піде їм назустріч у зміні графіку. 

Переглядів: 398 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar