Головна » 2016 » Червень » 14 » ПРОЩАВАЙ, ДИТЯЧИЙ САДОЧОК
15:34
ПРОЩАВАЙ, ДИТЯЧИЙ САДОЧОК

26 травня в Піско-Радьківському ДНЗ пройшов випускний бал. Хвилюючі моменти не залишили байдужими ні батьків, ні гостей вечора. Кожне слово, кожен віршик випускника були пронизані любов’ю та вдячністю за роки, проведені у дитсадку. А на очах батьків з’являлися сльози, коли їхні діти виконували пісні прощання з дитсадком. Цього вечора дошкільнята зверталися зі словами подяки до всіх, хто йшов поруч з ними цілих чотири роки, також давали обіцянки вихователям стати достойними та розумними школярами.

Мали змогу висловити слова вдячності і батьки майбутніх школярів. Вони відмітили, що роки, проведені їхніми дітьми у до-шкільному закладі, стали хорошим стартом для навчання в школі. І висловили сподівання, що це стане запорукою подальших успіхів на навчальній ниві.

Наприкінці випускного вечора завідуюча ДНЗ вручила майбутнім школярам їхні перші в житті дипломи. І сказала, що всі вони з відзнаками, адже кожен випускник найкращий та найрозумніший. Після чого діти виконали прощальний вальс, який не забудуть ні вихователі, ні батьки.

А на завершення свята дошкільнята вийшли на подвір’я дитсадка з різнокольоровими кульками, щоб відпустити їх у небо.

Рімма Погрібняк.

Вихователь Піско-Радьківського ДНЗ.

 

Переглядів: 310 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar