Головна » 2015 » Вересень » 25 » Подорож до екопарку
15:26
Подорож до екопарку

    З великим ентузіазмом учні Піско-Радьківської ЗОШ сприйняли повідомлення Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації про відвідування Фельдман екопарку, організоване з метою вивчення історії рідного краю та присвячене  250-й річниці Харківської області.

Більше ста учнів школи виявили бажання відвідати унікальний куточок  природи, в якому поєднана флора і фауна рідного краю з екзотичними тваринами і птахами. Першими  відпочили у Фельдман екопарку учні 5-8 класів у супроводі Титаренко З.І., Носатої І.Д., Русанової Л.Л. Школярі мали змогу не лише спостерігати за тваринами, про яких гарно піклуються, а й насолодитись спілкуванням з ними в контактному зоопарку. Весело провели час на ігрових майданчиках, фотографувались біля цікавих скульптур, штучних озерець із золотими рибками. Милувались ландшафтним дизайном, чудовими алеями, смакували куліш у парковому кафе.

  Час, проведений серед природи, тварин, квітучих рослин, сприяв гарному настрою, веселому спілкуванню і розумінню того, що все живе, що нас оточує - це єдина родина, в якій немає місця агресії, є тільки мир, дружба, любов, підтримка, взаєморозуміння.

 Учні і вчителі вдячні відділу освіти Борівської РДА в особі Кам'янської Ю.І. за організацію поїздки, а також водіям Савченко А.І. та Парфінкову С.І., які здійснювали перевезення. 

Бажаємо гарних вражень і приємного відпочинку учням Борівського ра-йону під час відвідування Фельдман екопарку!

Людмила РУСАНОВА.

Директор школи.

 

 

Переглядів: 363 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar