Головна » 2016 » Червень » 14 » “ОРЛЯТКО” приймає перших гостей
15:32
“ОРЛЯТКО” приймає перших гостей

 

Святкове відкриття першої зміни відбулося в дружньому, майже сімейному колі. Всі юні мешканці табору розділилися на три загони: «Апельсин» - найменші, «Смайл» - середнього шкільного віку  та «Екстремали» - найстарша дитяча група. 

Загалом в таборі відпочиває 65 дітей, серед  яких  49 - з Борівського району, 5 - з Ізюмського та 11- з Бахмутського (Артемівського) району Донецької області. Саме ці гості з так званої лінії зіткнення особливо раді нашим  затишним лісам. Відпочинок дітей із зони АТО вдалося організувати завдяки об`єднанню зусиль Борівської РДА та селищної, сільских рад, які надали кошти на путівки. Інші небайдужі жителі нашого району також планують долучитися до цієї доброї справи.

Усі вихованці табору швидко знайшли між собою спільну мову і разом підготували чудові святкові номери.

 Крім батьків, родичів та друзів на свято завітали  й поважні гості - голова Борівської райдержадміністрації Віталій Кіян, заступник голови РДА Сергій Шутько, начальник відділу освіти Тетяна Бондарівська та юрист відділу освіти Ганна Крижанівська.

Вже доброю традицією стало робити табору подарунок у день відкриття. Цього року під гучні аплодисменти  директор табору Світлана Левченко отримала з рук Віталія Кіяна документи на новеньку пральну машину.

Тим часом в гості до дітвори завітала мешканка лісу Баба Яга. Спочатку вона була не дуже рада гостям та, побачивши їхні щирі посмішки, почувши дзвінкі голоси, сама почала веселитися і охоче пішла в танок. А ще пригостила малечу смачними шоколадками.

Щоб усі мрії збулися,  діти запустили в небо голубів.  А бажання в них були прості – щоб у нашій країні настав мир і, врешті решт, прийшло тепло й розпочалося літо.

Віталій КОЛЕСНІК.

 

Переглядів: 380 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar