Головна » 2015 » Вересень » 4 » НЕЗАБУТНІЙ І ХВИЛЮЮЧИЙ ДЕНЬ. ПІДЛИМАН
15:50
НЕЗАБУТНІЙ І ХВИЛЮЮЧИЙ ДЕНЬ. ПІДЛИМАН

НЕЗАБУТНІЙ І ХВИЛЮЮЧИЙ ДЕНЬ. ПІДЛИМАН

Першого вересня радо відкрила свої двері Підлиманська ЗОШ .  Для когось навчальний  рік буде першим, для когось - останнім чи черговим. Але день, з якого він починається, однаково хвилюючий і незабутній - святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, дзвінкоголосим дзвоником.

На урочистій лінійці школярі почули привітальні слова від директора школи Ю. О, Шокало, вчителів та самих учнів. Отримали учні похвальні листи за високі досягнення у навчанні за 2014-2015 навчальний рік.

Учнів зі святом щиро вітали директор Борівського терцентру Зоя Костюченко, методист відділу освіти Борівської РДА Віта Куроп'ятник, Підлиманський сільський голова Олександр Калінін, представник СФГ "Рідний край" Галина Халімова.

Герой України, депутат Верховної Ради Віктор Остапчук передав учням школи набір шкіряних м'ячів для занять на уроках фізкультури.

У цей день школу відвідав голова Борівської РДА Віталій Кіян, який вручив сертифікат на інтерактивний комплекс з мультимедійним обладнанням.

Директор СФГ "Моноліт"   Сергій Супрун подарував лінолеум  у  три кабінети першого поверху.

Л.М.Малєва.

Заступник директора Підлиманської ЗОШ.

Переглядів: 389 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar