Головна » 2016 » Червень » 8 » Наш спортсмен - чемпіон європи
17:05
Наш спортсмен - чемпіон європи

 

Нещодавно ми з вами раділи за нашого борівського богатиря Володимира Мішустіна, який виборов звання чемпіона України, бажали йому успіхів і нових перемог. І ось я знову його зустрічаю, тільки вже в якості Чемпіона Європи.

21-25 квітня в місті Бухарест, Румунія, відбувся чемпіонат Європи з армспорту. У ньому взяли участь представники 29 країн. Була серед спортсменів і українська делегація. Володимир виступав у ваговій категорії 90 кг.

- На турнірі  такого рівня я людина нова, тож ніхто не сприймав  мене як грізного суперника, в чому й була  велика перевага. Я застосував всі свої знання та напрацьовану роками техніку і здобув перемогу в змаганнях на обидві руки, - розповідає Володимир. - Були серед присутніх спортсменів і вищі, й міцніші, але мені вдалося їх побороти, бо змагався я не за премії й винагороди, а за честь своєї країни. Наша делегація була найскромнішою серед присутніх на змаганнях, це видно було і з умов проживання, і зі спортивного обмундирування. Та наш бойовий дух і прагнення до перемоги виявились найсильнішими!

Шлях до Чемпіонату Європи був досить складним.

- Жоден спортсмен з тих, що брали участь у змаганнях, маю на увазі європейців, не тренується в таких умовах, як ми. Вони мають все необхідне знаряддя й підтримку від держави, мені ж, щоб домовитись про зал для тренувань, довелось подолати багато перешкод, - ділиться чемпіон. - Не буду приховувати, мені пропонували навіть змінити громадянство й виступати за інші країни,та відповідь у мене одна - Я УКРАЇНЕЦЬ! Як би важко не було, все одно цей спорт я не залишу й буду відстоювати честь нашої держави на спортивній арені. До того ж, є люди, які мене підтримують і словом, і ділом.

Участь Володимира Мішустіна у чемпіонаті Європи стала можливою завдяки фінансовій підтримці депутата Харківської обласної ради Миколи Кириченка.  Зараз спортсмен активно готується до чемпіонату світу, який відбудеться вже цієї осені.

Чемпіона привітали голова Борівської РДА Віталій Кіян та голова районної ради Олена Клименко. Вони подякували йому за перемогу, побажали успіхів, наполегливості і характеру в досягненні мети, та гідно представляти Україну на міжнародних аренах.

Віталій Колеснік.

 

Переглядів: 321 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar