Головна » 2015 » Вересень » 4 » МИ - ДІТИ ДЕРЖАВИ УКРАЇНА. ПІСКИ-РАДЬКІВСЬКІ
15:47
МИ - ДІТИ ДЕРЖАВИ УКРАЇНА. ПІСКИ-РАДЬКІВСЬКІ

МИ - ДІТИ ДЕРЖАВИ УКРАЇНА. ПІСКИ-РАДЬКІВСЬКІ

Першого вересня гостинно відчинила двері перед юними жителями села Піско-Радьківська школа.

Трудовий колектив, батьки та представники громади, небайдужі до потреб школи - Кириченко М.О., Костенко І.Р., Тищенко Ю., Кушка В.О. доклали багато зусиль, щоб учні повернулись у світлі, чисті класи. Директор школи Русанова Л.Л. висловила надію, що співпраця  та добрі партнерські стосунки будуть і надалі сприяти розвитку школи.

Урочиста лінійка перейшла у перші уроки, головною метою яких було виховання в учнів патріотичних почуттів, національної свідомості, гордості та шанобливого ставлення до героїв - захисників незалежної України. Виступи вчителів, учнів супроводжувались презентаціями, відео-фільмами "Я-Українець", "Небесна сотня", "Білі лебеді", "Державотворення", "Моя Україна" та  викликали прагнення  бути справжніми патріотами рідної землі.

Наймолодші школярі складали квітку пізнання "Ми-діти держави Україна", а старшокласники вітали гостя - Зубаня І.Г., який від імені випускників, що закінчили  школу 40 років тому, сказав напутнє слово майбутнім випускникам , вручив подарунок.

Учні школи отримали подарунок і від народного депутата України  В.М. Остапчука. Початок нового навчального року був емоційним і позитивним!

Переглядів: 495 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar