Головна » 2016 » Червень » 14 » Хай завжди буде сонце
16:02
Хай завжди буде сонце

 

День захисту дітей у Вищесолоненському ДНЗ пройшов під девізом «Хай завжди буде сонце, хай завжди буде небо, хай завжди буде мама, хай завжди буду я». На свято до дитячого закладу були за-прошені мами й татусі, бабусі та дідусі, а також інші родичі вихованців. Прийшли помилуватися своїми племінниками навіть молоді дяді.

Захід розпочався з вітальної промови завідуючої ДНЗ Людмили Ніконович. Після її слів у супроводі тихої музики перед глядачами вишикувались малята в яскравих костюмах різних казкових персонажів. Почався святковий концерт, яким керувала вихователь Наталія Дрога-лєва і її помічниця Світлана Тарабан. Від душі і серця малюки співали, декламували вірші, танцювали. Під час інсценування танцю у виконанні Вероніки Кирушок і Сергія Титаренко не можна було стримати сліз. Також хочеться відзначити наймолодшого учасника свята – Германа Дрогалєва, якому лише 1рік і 2 місяці. Він показав себе дуже обдарованою самостійною дитиною, під час усієї концертної програми вдало копіював старших і жодного разу не підійшов до мами.

Після виступу на дітлахів чекав щедрий солодкий стіл, який турботливо накрила кухар Наталія Гелуненко, та подарунки на пам’ять – іграшки.

Святкове дійство проходило в ігровій кімнаті, яка більше нагадувала казковий куточок: багато іграшок, різноманітні картини та орнаменти, створені руками працівників дитячого садочка, зробили цей день по-справжньому чарівним. 

Гості свята щиро дякують усім працівникам садочка за подаровану їм казку, за догляд і виховання своїх малюків, які дуже різні за віком (від 1 до 6 років) і за характером, за материнську турботу і щоденний клопіт, в який вони вкладають серце і душу.

Матеріальну допомогу в організації свята надали спонсори: депутат Харківської обласної ради Микола Кириченко, депутат Борівської районної ради Сергій Кириченко, депутат Вищесолоненської сільської ради Олексій Радченко. За це їм окреме велике спасибі і низький уклін.

Надія КИРИЧЕНКО.

Голова ветеранської організації, прабабуся вихованця ДНЗ.

 

Переглядів: 365 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar