Головна » 2016 » Лютий » 10 » ФЕСТИВАЛЬ ВОЄННО-ПАТРІОТИЧНОЇ ПІСНІ
15:24
ФЕСТИВАЛЬ ВОЄННО-ПАТРІОТИЧНОЇ ПІСНІ

ЗАСПІВАЙМО, ДРУЗІ!

1 лютого в Борівському РБК пройшов фестиваль військово-патріотичної пісні, присвячений 73-ій річниці визволення Борівщини від німецько-фашистських загарбників, в якому взяли участь працівники та аматори всіх клубних закладів району.

З вітаннями до учасників та глядачів зі сцени звернулися голова Борівської райдержадміністрації  Віталій Кіян та голова районної ради Олена Клименко. На знак поваги до героїв, що загинули в боях під час Другої Світової війни, до братської могили були покладені живі квіти.

Більше двох годин тривало це чудове пісенне дійство. Зі сцени лунали як сучасні пісні, так і тих далеких воєнних років. Також фестиваль пісні доповнювався чудовими танцювальними номерами юних артистів. Особливою родзинкоюконцерту став вірш, присвячений жертвам концтаборів.

Глядачі, яких в залі було чимало, тепло зустрічали кожного виступаючого. Завершився фестиваль загальним виходом  артистів під бурхливі оплески. Дякуємо всім нашим талантам та організаторам за чудово проведений час і сподіваємось на нові зустрічі.

Віталій КОЛЕСНІК.

 

Переглядів: 416 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar