Головна » 2015 » Вересень » 4 » ДЗВОНИК ПОКЛИКАВ ЗА ПАРТИ
15:41
ДЗВОНИК ПОКЛИКАВ ЗА ПАРТИ

ДЗВОНИК ПОКЛИКАВ ЗА ПАРТИ

Цьогорічне 1 вересня видалося ще по літньому теплим, сонячним. Таким же сонячним, як і всі дітки, які поспішали до школи. Адже правду говорять, що цього дня всі дороги ведуть до школи. Красиво одягнені, веселі, гомінливі учні… Море квітів, музика, посмішки…  Саме так зустріли голову райдержадміністрації Віталія Кіяна у Чернещинському НВК. Після тривалих літніх канікул діти зустрілися на святково прибраному шкільному майданчику, де проходило свято першого дзвоника.

У своєму вітальному слові, звертаючись до школярів та вчителів НВК, Віталій Олексійович сказав: "На жаль, сьогодні країна переживає не най-кращі часи. Серце кожного громадянина сповнене тривоги за сучасне та майбутнє нашої держави. Але, не зважаючи на складну ситуацію, 1 вересня було й залишається для всіх святом - Днем  знань. Школи Борівщини  радо відкрили двері 1603 учням, з яких 128 випускників та 161 першокласник.

Дорогі першокласники! Для вас настає новий життєвий етап, повний дивовижних відкриттів, нових вражень, важливих досягнень і перемог. Не приховую, майбутніх школярів на шляху чекає чимало труднощів і перешкод, але ми - дорослі - завжди будемо поруч, будемо допомагати вам у вирішенні складних завдань, направляти й надихати на звершення.

Шановні вчителі! Ставтесь до роботи з душею та натхненням, адже ви здатні запалити в учнях тягу до навчання, розвинути  вміння думати, аналізувати, самостійно знаходити рішення складних задач, відчувати, співпереживати, що так важливо в сучасному світі. Виховуйте справжніх патріотів нашої єдиної держави.

Дорогі діти! Бажаю всім, щоб прагнення рухатися вперед і рости над собою ніколи не вичерпувалося, щоб отримані знання були спрямовані на  досягнення особистого благополуччя і на розвиток рідного села , держави. Нехай ваші задуми і плани знайдуть своє втілення, хай буде корисним і вдалим новий навчальний рік! Нехай втіляться плани і здійсняться мрії. Вірте в себе, старанно працюйте над поставленими завданнями, не сумуйте, стикаючись з труднощами - і все у нас вийде! Прагніть до нових знань, завжди залишайтеся цікавими і допитливими, допомагайте один одному. Тоді ми будемо вами пишатися і зможемо сказати, що ви виросли справжніми людьми.

Усім бажаю вдачі, успіхів, здоров'я, щастя, благополуччя й мирного неба над головою!"

Керівник  району  також  передав  вітання з  Днем  знань від голови ХОДА Ігоря Райніна  і  вручив  первачкам  подарунки від губернатора - інтерактивну абетку «Школярику  про Батьківщину».

Привітали дітей з початком нового навчального року і директор школи Олена Сало, генеральний директор агрофірми "Новий шлях" Олексій Гомон, Чернещинський сільський голова Світлана Вразовська, представник народного депутата Віктора Остапчука. Як водиться, гості прийшли не з пустими руками, а з подарунками. Кращі учні НВК в подарунок від агрофірми отримали цікаві книги, а першокласники - яскраві папки з набором для занять у школі, також Олексій Анатолійович сказав, що їхнє підприємство оплатило необхідні для першачків спеціальні зошити.

В подарунок від народного депутата Віктора Остапчука першокласникам теж подарували шкільні набори, м`ячі, а  для школи - бензокосарку.

Діти ж, в свою чергу, підготували гостям свята, батькам, дідусям та бабусям невеликий цікавий концерт.

Найбільш хвилюючим свято першого дзвоника було для першокласників, які вже 1 вересня стали на широку стежину знань, яка приведе їх у доросле життя, і для одинадцятикласникіів, яким наступного року необхідно буде обирати свою майбутню професію.

Цьогоріч в НВК навчатимуться 60 учнів і 17 діток ходитимуть до дитсадка, з них 8 - першокласників і 3 випускники.

Кожного першокласника на шкільне подвір'я привели батьки і довірили першій вчительці Тетяні Буднік. Звісно, їм було одночасно і цікаво, і хвилююче - бути в центрі уваги всієї школи. Адже саме їм того дня присвячували вірші, пісні, вручили символічний ключ до знань.

Цього ж дня Віталій Олексійович завітав до Підлиманської ЗОШ, привітав усіх з Днем знань,  вручив сертифікат на інтерактивний комплекс з мультимедійним обладнанням, поцікавився проблемами освітян.

Новий навчальний рік розпочався у веселій теплій атмосфері, тож хочеться побажати, щоб весь рік був таким цікавим, барвистим,повним знань.

Олена КОЛЕСНІКОВА.

 

Переглядів: 466 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar