Головна » 2016 » Червень » 30 » Дитяче дозвілля
10:51
Дитяче дозвілля

“СОНЦЕГРАЙ” -  ЛІТО ЗУСТРІЧАЙ!

Літо – пора відпочинку, воно робить дітей щасливими. Нарешті, можна забути про підручники та зошити. В  Борівській ЗОШ  №1 довго не змовкав дитячий гомін на подвір’ї. Там працював пришкільний табір з денним перебуванням «Сонцеграй», а на його базі - мовний табір «Літера».

Після святкового відкриття табірної зміни, засвоєння правил техніки безпеки та ознайомлення з планом роботи, дітлахи з великим задоволенням занурилися у веселі розваги. Дитячий азарт та нескінченна фантазія вирували у “Сонцеграї” і робили цей відпочинок незабутнім для 190 учнів школи.

Перебування у таборі дає змогу відкрити не один прихований талант, оздоровити дітей після тяжкого навчального року. Перед педагогічним колективом було поставлено завдання організувати роботу з дітьми так, щоб вона сприяла справжньому оздоровленню кожної дитини, задоволенню її потреб у різних сферах життя.

Для досягнення цієї мети проводились різноманітні  заходи: пісенна галявина «Караоке для всіх», «Віночок українських пісень», марафон загадок «Ліс загадок», ековікторина «Птахи – друзі лісу», музично-розважальна програма «Малюємо, співаємо, танцюємо,  граємо», вернісаж малюнків на асфальті «Діти миру», «Ура, канікули!», екскурсії до місцевого лісгоспу, церкви, районної бібліотеки, пошти, чергової частини НС, водоймища, ігрова програма «Мандри в хустинкове містечко» та «Теренкур», свято «Здрастуй, літо», та «В гостях у казки», гра-подорож «У пошуках скарбу», практичне заняття «На лісовому перехресті», святковий концерт до дня захисту дітей, спортивні змагання «Поклик джунглів» та «Старти надій», спортивно-оздоровчі ігри «Світ навколо нас», а також заходи з патріотичної тематики: вікторини «Моя країна - Україна», «Скринька українських казок», інтелектуальний марафон «Ми-патріоти рідного краю», гра «Мій край, моя земля».

Вихованці “Сонцеграю” взяли участь у районному святі до Дня захисту дітей, відвідали Свято морозива. Спільно з керівниками гуртків БДЮТ були здійснені екскурсійні поїздки  в Екопарк Фельдмана, на хлібозавод «Кулиничі», на страусину ферму у м. Куп’янськ.

У мовному таборі «Літера» були проведені цікаві заходи: “Будьмо знайомі  - Nice to meet you», “Цікаве країнознавство - Interesting countrystudy», “Нам весело -  We have fun”, “Подорожуємо Великою Британією - Travel to United Kingdom», чайна традиція (спілкування за чашечкою чаю), день іграшок, казка про життя іграшок, весела вікторина “Welcome to the Toyland”, “Beautiful toys” тощо.

Особливу роль в оздоровчому таборі відігравали фізкультура та спорт.

Діти розпочинали свій день веселою зарядкою, яка переходила в флешмоб. Щодня проводились рухливі ігри на свіжому повітрі, спортивні розваги, конкурси, змагання.

Сподіваємося, що тепле сонячне літо принесе всім довгоочікуваний відпочинок.

Надія КАШПОР.

Педагог-організатор Борівської ЗОШ №1.

 

 

Переглядів: 399 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar