Головна » 2016 » Червень » 30 » Дитяче дозвілля
10:45
Дитяче дозвілля

Феєрверк сюрпризів

$IMAGE1$

Скільки щасливих посмішок засяяло на обличчях дітей Першотравневої школи, коли вони дізналися, що на них чекає незабутня подорож до міста Харків! Подарували цю незвичайну мандрівку школярам генеральний директор ПСП АФ «Світанок» Т.В. Головченко та голова СФГ «Слобода» Б.І. Головченко.

Передчуття дива не підвело дітвору: на них чекав великий двоповерховий автобус, який вирушив  до Харкова. Приємні сюрпризи того дня щоразу піднімали настрій школярам. Спочатку юних мандрівників за спонсорські кошти харчували у кафе «Источник», де дітвора отримала гарячий сніданок та на десерт морозиво.

Потім школярі потрапили у казковий парк розваг ім. М. Горького. Скільки тут було веселих пригод! Того спекотного дня дуже доречною була прохолода води з фонтану, що встановлений посеред парку. Діти із веселими вигуками купалися під раптово виникаючими з-під землі струмками води. Малечу буквально доводилося «витягувати» звідти, бо їм аж занадто сподобалася така розвага.

Бажаючі подивитися на Харків з висоти пташиного польоту мали змогу покататися на колесі огляду, від якого перехоплювало подих. Найменші школярі із захватом стрибали на батуті, каталися на невеличких машинках, уявляючи себе водіями на справжній трасі, каталися у невеличких вагончиках на гірці.

Більш дорослі відчули драйв на «Американських гірках», кімнаті страху, стріляли в тирі та розважалися на інших атракціонах. А ще дуже сподобалося дітям пірнати у воду на водній гірці…

Швидко промайнув час у парку, треба було вирушати додому, адже їхати  далеко. Та на цьому приємні несподіванки не закінчилися. Автобус попрямував до МакДональдса. Тут кожна дитина отримала в подарунок набір у кольоровому пакунку зі стравами, кока-колою та іграшкою. Також малечі вручили повітряні кульки на згадку про МакДональдс.

Втомлені від вражень школярі сіли до автобуса. І вже, здавалося, більше було нічого очікувати. Але на них знову чекав сюрприз: на виїзді з Харкова у супермаркеті для дітей придбали солодощі та воду.

Словами важко передати враження від несподіваних сюрпризів та подарунків!

Від імені школярів, їхніх батьків та педколективу Першотравневої школи дозвольте щиро подякувати Вам, Тамаро Василівно та Богдане Івановичу, за те, що у наш складний час піклуєтеся про дітей та даруєте їм незабутні враження! Зичимо Вам міцного здоров’я, благополуччя та щастя на довгі-довгі роки.

З повагою,

педколектив Першотравневої ЗОШ.

 

Переглядів: 342 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar