Головна » 2016 » Червень » 30 » Дитяче дозвілля
10:36
Дитяче дозвілля

Ура! Канікули!

Ось і настало тепле сонячне літо – пора відпочинку та канікул. І знову, як і кожного літа, на базі Чернещинського НВК працював пришкільний табір «Берегиня».

14 червня учні нашого НВК (всі бажаючі з 1 по 10 клас) їздили до м.Харків. Екскурсійна програма була дуже насиченою. Спочатку відвідали музей Південної залізниці. Цю зустріч для нас організували наші шефи – вагоно-вантажне депо «Харків-Сортувальний», зокрема, його головний інженер Олександр Сергійович Адаменко. Під час екскурсії ми побачили, як виглядала залізниця раніше, які паровози та вагони були в минулому, як керує поїздом машиніст, яка важлива та відповідальна професія диспетчера. Безпосередньо ознайомились із рухомим складом залізниці на майданчику біля музею. Потім смачно пообідали в кафе «Локомотив», де маленькі моделі-вагончики підвозять до кожного столу пиріжки.

Наступним був музей природи ім. В.Каразіна. Це щось вражаюче! Ми побачили різних звірів і птахів – від найменших до найбільших в Україні і на планеті. Дізналися багато цікавого про їхнє життя в природі. Потім всі разом покаталися в метро – і на ескалаторі, і на електропоїзді.

Нарешті настав час для розваг – розважальний парк ім. М.Горького: захоплюючі атракціони, солодка вата, веселий сміх, щасливий вереск і гарний настрій! Та, за традицією, остання зупинка перед поверненням додому – Макдональдс.

Варто сказати, що ця екскурсія відбулася завдяки нашому незмінному спонсору – депутату районної ради, генеральному директору агрофірми «Новий шлях» Олексію Анатолійовичу Гомону. Адже стовідсотково заправку автобуса забезпечила АФ «Новий шлях», а оплату 50 місць у ньому – СФГ «Акцент Плюс». Крім цього, від СФГ «Акцент Плюс» кожній дитині було виділено кошти на розваги.

Спасибі Вам, Олексію Анатолійовичу, за чудово проведений час та незабутні враження наших школярів.

Олена Сало.

Директор Чернещинського НВК.

 

 

Переглядів: 334 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar