Головна » 2016 » Червень » 8 » Дитинства останній дзвоник
17:10
Дитинства останній дзвоник

 

Останній дзвоник в  Гороховатській загальноосвітній школі І-ІІІ  ступенів – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.

Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Майже всі, хто першого вересня повернеться за парти, радіють цьому довгоочікуваному дню. Три місяці свободи від строгого розпорядку дня, ранніх пробуджень, підручників і контрольних. На три довгих місяці можна забути про уроки, вчителів і зубріння.

Але для  трьох джентльменів школи - Олександра Мироненка, Владислава Сідаша та Олександра Швиголя - закінчення  навчального року пов’язане не лише з радістю, але і з побоюванням, легким смутком, надіями… Для  них   останній дзвоник є відліком початку найбільших змін у житті, кроком у   доросле  життя. 

Довгі одинадцять років проминули як одна мить. З першого класу вони стали однією  родиною, підтримували один  одного, подавали руку допомоги тому, хто цього потребував, були в перших рядах під час проведення заходів, трудових десантів, а іноді і шкільних пустощів. Тому за весь цей час вони справді стали «джентльменами Гороховатської школи». І от сьогодні наші випускники, на чолі зі своєю першою вчителькою Наталією Євгенівною Сикало, востаннє  гордо крокують шкільним  подвір’ям. 

Слова привітань і най-кращих побажань лунають з вуст директора школи Тетяни Василівни Таранової, сільського голови Ігоря Олександровича Кулика, начальника служби у справах дітей Борівської РДА Наталії Петрівни Мірончук.

Сказані слова подяки вчителям, відлетіли в небо яскраві кульки мрій, випорхнули з рук  у небесну височінь голуби, символ прощання з дитинством...

Лунає дзвоник на шкільному подвір`ї, сповіщаючи про закінчення ще однієї сторінки в житті Гороховатської ЗОШ. Сьогодні  вона відпустила в самостійний  політ трьох своїх ясних соколів.

Тож щасливої долі  і  здоров’я доволі, дорогі випускники!!!

Батьки  випускників.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 342 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar