Головна » 2015 » Вересень » 4 » УКРАЇНА - ЦЕ МИ! БОРОВА
15:45
УКРАЇНА - ЦЕ МИ! БОРОВА

УКРАЇНА - ЦЕ МИ! БОРОВА

Першого вересня дзвоник покликав за парти мільйони дітей, у тому числі й 500 учнів Борівської загальноосвітньої школи №1.  Для  56 з них  він пролунав уперше

Школа зустріла своїх вихованців святковою лінійкою, яка розпочалася гостинною танцювальною композицією у виконанні хореографічного колективу "Борівчанка" з українськими віночками і вишитими рушничками під пісню "Україна - це ми!".

На святковій лінійці з початком нового навчального року школярів привітала начальник відділу освіти Борівської РДА Тетяна Бондарівська. Вона також зачитала дітям вітання від губернатора Харківщини Ігоря Райніна та повідомила, що всі першокласники отримають з нагоди свята подарунки від очільника області -  інтерактивну абетку "Школярику про Батьківщину".

З вітальними промовами до дітей звернулися також директор школи Любов Терентьєва, перша вчителька 1-А класу Олена Шевченко, представник батьків першо-класників.

Та особливо запам'яталися слова почесного гостя свята - справжнього героя, демобілізованого бійця, який повернувся із зони АТО Сергія Шишкіна. "Любіть Україну, будьте справжніми патріотами. Адже щира любов кожного з нас до своєї Ботьківщини - це запорука миру, розвитку і стабільності нашої держави. Наша країна  починається з кожного з нас!" - звернувся до дітей Сергій.

Хочеться вірити, що слова воїна, який цілий рік провів під кулями, ризикуючи власним життям разом зі своїми побратимами, щоб не допустити війну до нашого дому, до нашої школи, до наших дітей глибоко усвідомлюють всі присутні. А розмаїття вишиванок на школярах і жовто-блакитних бантів є яскравим підтвердженням нашої єдності і любові до рідної землі.

На шкільному подвір’ї лунали пісні. Першокласники з учнівською чіткістю декламували вірші. Лунав перший шкільний дзвоник.

Новий навчальний стартував.

Оксана ДУДНИК.

Переглядів: 389 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar