Головна » 2015 » Квітень » 2 » КОМПЕНСАЦІЇ РОБОТОДАВЦЯМ
17:11
КОМПЕНСАЦІЇ РОБОТОДАВЦЯМ

Шановні роботодавці!

4 березня 2015 р. Постановою Кабінету Міністрів № 105 затверджено Порядок виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період.

Даний Порядок визначає механізм виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою 2501350 «Компенсація підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період».

 Бюджетні кошти спрямовуються підприємствам, установам, організаціям на компенсацію витрат на виплату середнього заробітку працівникам за 2015 рік, які працювали на таких підприємствах, в установах, організаціях на час призову на військову службу, не більше одного року. 

Для виплати компенсації підприємство, установа або організація подає щомісяця до 15 числа управлінню соціального захисту населення Борівської районної державної адміністрації звіт про фактичні витрати на виплату середнього заробітку працівникам згідно з додатком 1 (Порядку), погоджений районним (міським) військовим комісаріатом, який здійснював призов працівника на військову службу, в частині підтвердження призову та проходження військової служби.

Обчислення середнього заробітку працівників здійснюється відповідно до Порядку обчислення середньої заробітної плати, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 8 лютого 1995 р. N 100 (ЗП України, 1995 р., N 4, ст. 111).

Виплата компенсації проводиться підприємствами, установами, організаціями у строки, визначені статтею 115 Кодексу законів про працю України.

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації надає консультативну допомогу з питань заповнення додатку 1, телефон для довідок 6-13-01.

Управління соціального захисту населення Борівської районної державної адміністрації

Переглядів: 442 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar