Головна » 2015 » Листопад » 16 » Звернення голови райдержадміністрації
12:13
Звернення голови райдержадміністрації

  Шановні Борівчани!

Нещодавно, 25 жовтня, ми обирали депутатів місцевих рад, сільських, селищного голів. І тепер, коли вже відомі і оприлюднені результати виборів, я хочу звернутися до всіх виборців Борівщини.

Минулого року ми разом обрали Президента України Петра Порошенка, восени переобрали народних депутатів Верховної Ради, і це дало змогу сформувати проукраїнську коаліцію та новий Уряд. Місцеві вибори стали ключовим етапом оновлення депутатського корпусу, влади на місцях.

Хочу подякувати кожному, хто відповідально підійшов до обрання тих, хто займатиметься вкрай важливими питаннями: ремонтом доріг та дахів, дитячих садків та водопроводів, кожному хто прийшов на виборчу дільницю і здійснив свій вибір заради майбутнього Борівщини.

Я вдячний усім виборцям, які, незважаючи на особистий час та черги на дільницях, прийшли на вибори й проголосували. Я вдячний усім, хто взяв участь у виборах незалежно від політичних симпатій, тим, хто підтримав пропрезидентську партію і тим, хто віддав свій голос за інших кандидатів. Кожний з вас висловив свою думку і свою позицію.

Дякую всім, хто брав безпосередню участь у виборчому процесі - членам територіальних, дільничних виборчих комісій, спостерігачам, журналістам. Своєю роботою ви показали принциповість і небайдужість до долі Борівщини.

Виборча кампанія була дуже напруженою, інтенсивною, важкою і для кандидатів, політичних партій, і для громадян. Але вибори - це не фініш політичної діяльності, а лише її старт. Тому ми зобов'язані не просто планувати майбутнє, а й виконувати свої обіцянки. Я кажу "ми", маючи на увазі представників політичних партій, відповідальних за виконання своїх політичних програм. Давайте забудемо про політичні протиріччя й об'єднаємося навколо однієї мети - розвитку Борівського краю.

Я закликаю представників усіх політичних партій, незалежно від ідеології, сісти за "круглий стіл" аби уточнити, збагатити програму перетворень нашого краю.

Усі ви, шановні борівчани, вправі очікувати від новообраних депутатів, селищного та сільських голів злагодженої продуктивної роботи заради економічного, соціального, культурного, суспільного розвитку. І я хочу, аби головним орієнтиром для обранців стали не їх партійні програми і політичні амбіції, а інтереси жителів Борівського району.

Віталій  Кіян. Голова райдержадміністрації. 

Переглядів: 427 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar