Головна » 2015 » Березень » 2 » ЗМАГАННЯ З ПІДЛЬОДНОГО ЛОВУ РИБИ
18:38
ЗМАГАННЯ З ПІДЛЬОДНОГО ЛОВУ РИБИ

ЗМАГАННЯ З ПІДЛЬОДНОГО ЛОВУ РИБИ

Третій рік поспіль любителі зимової рибалки збираються на вкритій міцною кригою Червонооскільській водоймі, щоб взяти участь у змаганнях з рибної ловлі. Нинішнє  зимове свято рибалок, яке пройшло за підтримки голови райдержадміністрації Віталія Кіяна, депутата Харківської обласної ради Сергія Федченка і спонсорської допомоги керівників сільгосппідприємств району, зібрало велику кількість  учасників. Були серед них і  люди з багаторічним досвідом, і такі, що вирішили порибалити вперше,  і навіть  сім`ї  з  дітками.

8-а година ранку. Починається реєстрація  учасників змагання з рибної ловлі. Крім представників Борівщини, до нас приїхали порибалити гості з  Куп’янського, Ізюмського районів, Донбасу та Харкова.

Сергій Федченко  привітав всіх  учасників та вболівальників, побажавши  гарного настрою та волі до перемоги, а  водяний цар Нептун, який завітав на свято, посвятив усіх учасників змагань в почесні рибалки.

Дві години змагань пролетіли непомітно.  Всі рибалки повернулися з уловом. Навіть найменший учасник змагань, Єгор, тримав в руках спійманих окунів.

До роботи приступило журі. У кожній номінації було встановлено переможців.

Тож згідно результатів, І місце посів Віктор Тимофеєв, який за відведений час вловив понад 2,800 кг риби, ІІ-ге - за Михайлом  Столбенко і ІІІ-є місце- Олександр Калінін.

Найстаршим учасником змагань був Юрій Ларіонов, найменший - Єгор Кривошеєв. Всі переможці від спонсорів змагань отримали цінні призи, Почесні грамоти, медалі.

Спеціальні призи голови  райдержадміністрації Кіяна В.О. з нагоди  свята 8 Березня, яке незабаром відзначатиметься,  вручено  двом жінкам, учасницям змагань з підльодного лову риби, - Вірі Ларіоновій та  Галині Ворохобіній.

Свято закінчилося. Кожному його учаснику воно принесло не лише певний улов, а й безліч позитивних емоцій:    від  до дрібниць продуманої  орга-нізації, від прекрасної сонячної зимової погоди,  від прозоро-чистого повітря, яким дихаєш і не надихаєшся.

А яка ж рибалка без гарячої юшки!  Кожен присутній  міг посмакувати нею і не тільки, бо були ще на березі і шурпа, і смачний гарячий чай.

Все це стало можливим завдяки спонсорам:  С. Г. Супруну  (СФГ «Моноліт»); О.А. Гомону (агрофірма «Новий шлях»); В.М. Шевченку (СТОВ «Восток-Агро 2004»), М.О. Кириченку (ФГ «Кириченко М»); В.В.Савінову (магазин «Рибалка і туризм»); Г.П. Салу  (СВК Агрофірма «Ізюмське»).

Переглядів: 470 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar