Головна » 2015 » Березень » 13 » ЖИТТЯ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ПРИХОДОМ ВЕСНИ
15:27
ЖИТТЯ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ПРИХОДОМ ВЕСНИ

ЖИТТЯ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ПРИХОДОМ ВЕСНИ

З ледь відчутним теплим подихом весни приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу, адже усе найдорожче, що є у нашому житті, пов’язане з жінкою.

Особливою атмосферою тепла, щирості наповнилася  Підвисочанська школа у переддень свята 8 Березня, коли в гості до школярів завітали найрідніші люди – мами, бабусі, сестрички. Особливими рядками, сповненими любові, тепла і поваги, діти говорили про маму – берегиню роду людського. Про маму, в слові якої вміщені яскраві теплі промені сонця, мерехтіння зірок, щира любов, яка зігріває всіх членів великої родини. Закликали всіх присутніх пам’ятати завжди: де живе мама – там твій рід, там тепло і затишок, там живе вічна й непідробна любов, шанувати найдорожче – її величність МАМУ.

З самого ранку хлопці школи вітали всіх дівчаток гарними поетичними рядками, порівнюючи їх з весною: непередбаченою, стрімкою, мінливою, як  голуба весняна просинь.

Кожним своїм виступом діти бажали своїм рідним щастя, радості, спокою, злагоди, здоров’я  і ясної долі.

Учні 1-5 класів під керівництвом класоводів Хиленко С. В. , Давиденко Н. М. та Чорної О. В. підготували та провели свято. Діти висловлювали любов і шану своїм  матусям і бабусям своїми щирими словами. Вони подарували їм свої пісні, танцювальні та художні номери. Зі сцени лунав гумор та зачаровувало театральне дійство у виконанні маленьких артистів.

Бажаєм вам радості, й щастя, й любові!

Бажаєм, щоб завжди були ви здорові!

Кохані матусі і рідні бабулі,

Хай довгі літа накує вам зозуля.

Світлана Хиленко . Вчитель початкових класів Підвисочанської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 

Переглядів: 481 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar