Головна » 2015 » Грудень » 17 » ЗАТРИМАНО БРАКОНЬЄРІВ
17:29
ЗАТРИМАНО БРАКОНЬЄРІВ

ЗАТРИМАНО БРАКОНЬЄРІВ

Як повідомив редакції газети перший заступник голови РДА Сергій Федченко, 29 листопада до ра-йонної державної адміністрації надійшла інформація, що в районі Лозівського водоймища, неподалік села Лозова Богуславської сільради, невідомі чоловіки влаштували полювання на копитних звірів. Одразу була зібрана оперативна група з представників правоохоронних органів, працівників держлісгоспу та держадміністрації району,  яка негайно вирушила на місце події.

У зв`язку з тим, що на території району полювання вже більше двох років суворо заборонено, озброєні люди викликали особливу підозру і могли виявитися не лише браконьєрами.

В результаті пошуків було знайдено прихований автомобіль невідомих, а невдовзі й самих порушників з мисливськими собаками. Ними виявилися двоє місцевих мешканців, що вирішили влаштувати полювання. На момент затримання вони мали при собі дві мисливські рушниці та приладдя для полювання.

На порушників складено протокол відповідно до діючого законодавства.

Як з`ясувалося пізніше, в тому ж районі і в той же час здійснювали полювання ще дві особи, але їх затримати не вдалося.

Варто зазначити, що на даний час, з метою виявлення незаконних збройних формувань, що можуть «потрапити» до нас з сусідніх областей, патрулювання лісових угідь проводиться військовими підрозділами.

Оперативна гупа висловлює подяку депутату Харківської обласної ради Миколі Кириченку за надання паливно-мастильних матеріалів, завдяки  чому група змогла вчасно виїхати і затримати правопорушників, а також за постійну підтримку і органі-зацію подібних заходів.

Віталій КОЛЕСНІК.

Переглядів: 392 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar