Головна » 2015 » Липень » 31 » УВІЧНЕННЯ ПАМ`ЯТІ ГЕРОЇВ АТО
15:18
УВІЧНЕННЯ ПАМ`ЯТІ ГЕРОЇВ АТО

УВІЧНЕННЯ ПАМ`ЯТІ ГЕРОЇВ АТО

У школах Харківської області, де навчалися воїни, загиблі в АТО, з'явилися меморіальні дошки та стенди «Герої не вмирають».

Про це розповіла заступник голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична.

- За розпорядженням голови ОДА було прийнято рішення, що в кожному навчальному та науково-освітньому закладі, де вчилися герої антитерористичної операції, буде увічнено їхні імена, щоб школярі знали на кого їм рівнятися, з кого брати приклад, - підкреслила вона.

Усього в школах і вузах області з'явилася інформація про 46 наших земляків, котрі не повернулися із зони АТО. Так, на будівлях чотирьох шкіл (у Балаклійському, Близнюківському, Великобурлуцькому та Дергачівському районах) з'явилися меморіальні дошки. У селі Петрівка Золочівського району таку дошку встановили на будинку, в якому жив призовник, загиблий в ході АТО.

У навчальних закладах Близнюківського та Лозівського районів встановили стенди «Герої не вмирають». Подібний стенд з'явився й у Харківському університеті повітряних сил ім. Кожедуба - два випускники цього вузу загинули в боях на сході країни.

- У місті Ізюм на честь героя АТО вже перейменована одна з вулиць, - повідомила Юлія Світлична. - Всі люди, які гинуть за незалежність України, гідні того, щоб їх пам'ятали. Цю роботу на території Харкова та Харківської області буде продовжено.

Переглядів: 769 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar