Головна » 2015 » Грудень » 18 » ТУРБОТА ПРО ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ
17:13
ТУРБОТА ПРО ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ

ТУРБОТА ПРО  ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО  ВІКУ  

Велика мета починається з малого - з бажання добра своїм близьким, але, розширюючись, вона охоплює все ширше коло питань. Адже людина приходить на цю землю не лише для того, щоб споживати "плоди цивілізації", а й для того,  щоб залишити добрі спогади про себе в інших. А для цього потрібно щось творити з чистою душею і добрим серцем.

Сімнадцять років тому у нашому районі було створено організацію, працівники якої покликані допомагати всім знедоленим, немічним та одиноким  престарілим людям - це територіальний центр. Тут діє  відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги. Це відділення надає допомогу засобами реабілітації та вживаними речами. У кожного з нас є одяг, взуття, посуд, постільна білизна та інші предмети побуту, якими ми вже не користуємося, але іншим все це стало б в нагоді. Тому часто до територіального центру приходять люди і пропонують  та надають  допомогу вживаними речами.

 Особливо приємно вражені були  працівники територіального центру, коли до них завітали діти, які теж вирішили надати  свою посильну допомогу.   

Учениці  5-А класу Борівської ЗОШ №1 Бєлік Мілана та Яхьяєва Аміна разом з педагогом-організатором Кашпор Надією Єгорівною принесли  речі ( рушники, одяг та ін.) для престарілих людей.

  Адміністрація територіального центру вдячна цим дівчаткам за їх чуйні серця, за увагу до старшого покоління, за допомогу. Також хочеться подякувати їхнім батькам та вчителям за хороше виховання дітей.

   Двері територіального центру завжди відкриті для всіх бажаючих надати допомогу  одиноким та престарілим громадянам.

Переглядів: 395 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar