Головна » 2015 » Листопад » 26 » ШКІЛЬНЕ ЖИТТЯ
14:29
ШКІЛЬНЕ ЖИТТЯ

Ходить осінь по землі

Нині осінь нас чарує

Неповторна, чарівна,

Різні барви нам дарує

І дивує нас вона...

Осінь - це дуже гарна пора року. Все навкруги таке барвисте! Як гарно зливаються в одну мелодію її барви.

Осінь… Скільки краси, лірики, музики, радості й тихого смутку приносить нам ця чарівниця!  Скільки поетів освідчувались осені у коханні, скільки художників увіковічнювали її красу у своїх полотнах… . А вона кожного року знов і знов зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою. Її  ніжно називають золотою, замріяною, загадковою, незбагненною і неповторною у своїх витівках та розвагах.

5 листопада у Підвисочанській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято осені "Ходить осінь по землі", в якому брали участь учні 1,2, 4, 5 класів  та діти, які ходять до нас на підготовку до навчання. Підготували і провели свято С.В. Хиленко  та Н.М. Давиденко.

Діти  з нетерпінням чекали на свято.  Учні розповідали  вірші, співали пісні  "Чарівниця осінь", "Країна сонечка", "Диво-осінь", "Йде  за осінню зима" та танцювали. Не можна було стримати захоплення, спостерігаючи виступ найменших учасників свята, які розповідали віршики про осінь.  Не менш цікаво виступили учні з таночками: "Танок хмаринок", "Танок листочків", "Танок грибочків" та "Танок з парасольками".

Але ж яке свято без конкурсів? Учасники відгадували загадки про осінь та її дари, збирали, впізнавали та перевозили овочі,  фрукти і  навіть танцювали з ними.

Протягом навчального тижня з 2 по 5 листопада були проведені ще 3 конкурси. Конкурс малюнка "Чарівниця осінь очима дітей", конкурс  поробок з природного матеріалу та з щедрими  дарами  осені "Щедра осінь" та конкурс на найкращу стінгазету.

Хочемо подякувати учням за активну участь у святі  та  у конкурсах.

Вітаємо переможців та всім бажаємо успіхів у навчанні і творчого натхнення.

Світлана  Хиленко.

Вчитель початкових класів Підвисочанської ЗОШ.

 

 

 

Переглядів: 449 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar