Головна » 2015 » Листопад » 16 » Шановні працівники аграрного сектору району!
11:53
Шановні працівники аграрного сектору району!

  Прийміть найщиріші вітання з профе-сійним святом та з нагоди завершення сільськогосподарського року, який приніс для багатьох із вас вагомі здобутки. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника - залишаються взірцем для багатьох.

Нинішнього року трудівники села, ке-рівники та фахівці господарств, сільськогосподарських та переробних підприємств доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва нашого району.

  Незважаючи на труднощі, український селянин був і залишається дбайливим господарем, який вміє працювати, впроваджувати нові технології, виробляти продукцію, яка має попит на внутрішньому та світовому ринку.

Тож нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Велика подяка вам за любов до землі, наполегливість і витримку.

  Від усієї душі бажаємо вам, трудівники села, міцного здоров'я, великого тер-піння та невичерпного оптимізму, щоб, незважаючи на фінансову скруту, своєчасно і тільки добірним насінням поля засівали. Нехай ваші ниви завжди родять щедро, а  природні стихії обходять  стороною. Хай ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі і при доброму здоров'ї!

 З повагою,

Віталій КІЯН.

Голова райдержадміністрації.  

Євген ЖУК. Голова районної ради.                    

Переглядів: 438 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar