Головна » 2015 » Липень » 10 » РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ГОЛОВОЮ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
15:56
РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ГОЛОВОЮ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ГОЛОВОЮ ДЕРЖАВНОЇ КАЗНАЧЕЙСЬКОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Минулої суботи Борівський район з робочим візитом відвідали голова Державної казначейської  служби України Тетяна Ярославівна Слюз та начальник Головного управління казначейської служби у Харківській області Раїса Арсентіївна Єремейчук.

У райдержадміністрації відбулася робоча зустріч, в якій взяли участь голова РДА Віталій Олексійович Кіян, голова районної ради Євген Дмитрович Жук, начальник районного управління Державної казначейської служби Раїса Іванівна Білик, начальник фінансового управління РДА Надія Геннадіївна Лемішко, сільські голови району.

Обговорили питання наповнюваності місцевих бюджетів, роботи казначейської служби, децентралізації влади.

Загалом зустріч пройшла у форматі живого, конструктивного діалогу. Тетяна Ярославівна уважно вислухала  всі зауваження  учасників зустрічі стосовно реформ, що впроваджуються, надала роз’яснення та цінні поради з окремих питань.

Той факт, що чиновник такого високого рангу відвідує найвіддаленіші райони країни, цікавиться особливостями впровадження реформ на місцях, обговорює з представниками громад нагальні проблеми та допомагає знайти шляхи їх вирішення, приємно вражає і вселяє віру в поступові позитивні зміни в нашому суспільстві.

Оксана ДУДНИК.

Переглядів: 469 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar