Головна » 2015 » Січень » 9 » РЕГІОНАЛЬНИЙ ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ
11:37
РЕГІОНАЛЬНИЙ ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ

24 грудня 2014 року з метою популяризації ігрових видів спорту, організації фізкультурно-оздоровчої та виховної роботи у загальноосвітніх закладах ра-йону, підвищення масовості дитячо-юнацького спорту в районі та зміцнення здоров’я дітей та підлітків пройшов І тур регіонального Кубку з міні-футболу серед юнаків 2001 та 2002 років народження  загальноосвітніх шкіл району за підтримки Народного депутата України  президента громадської спілки «Соціальний рух поваги»  Віктора Миколайовича Остапчука.

Змагання серед юнаків проходили в спортивній залі  фізкультурно-оздоровчого комплексу. У них взяли участь 5 команд загальноосвітніх шкіл району. За положенням змагання проходили за коловою системою.

Лідером змагань відразу проявила  себе команда Богуславської ЗОШ  (вчитель ф/к Ісаєв Ю.П.), яка у  змаганнях перемогла команду Ізюмської ЗОШ з рахунком 2:1 та здобула перемогу над командою Борівської ЗОШ №2 9:0, та командою Піско - Радьківської ЗОШ 8:2, а також зіграла внічию з командою Борівської ЗОШ №1 і  зайняла – І місце. Команда Борівської ЗОШ №1 перемогла команду Піско –Радьківської ЗОШ з рахунком 6:1, команду Борівської ЗОШ №2 з рахунком 10:0, зіграла внічию з командою Ізюмської ЗОШ 2:2  та посіла –ІІ місце (тренер Грабар М.М.).  ІІІ-місце зайняла команда Ізюмської ЗОШ (вчитель ф/к Мизюк П.А).

У цих змаганнях взяли  участь 43 юнаки. Команди-переможці були нагороджені  грамотами та дипломами від Борівської ДЮСШ.

Організацію та суддівство змагань забезпечив тренерсько-викладацький склад Борівської дитячо-юнацької спортивної школи.

Юрій ГАМОРА.   Головний суддя змагань.

Василь ДураН.   Заступник головного судді.

Переглядів: 434 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar