Головна » 2016 » Січень » 18 » Новорічна казка
11:56
Новорічна казка

Справжнє новорічне свято для дітлахів відбулося минулого тижня в Борівському РБК. Незважаючи на примхи погоди, в гості до лісової красуні завітало чимало гостей, як з самої Борової, так і з району. І подивитись, я вам скажу, було на що.

Сценарій свята був щедро насичений художніми номерами, конкурсами та іграми, а юні артисти, що брали участь у цьому дійстві та грали казкових персонажів, настільки глибоко вжилися в свої ролі, що навіть дорослим іноді важко було зрозуміти, де реальність, а де казка.

Цього разу новорічне диво дітям дарували кіт, пес, півник, віслюк, король та принцеса, добрі розбійники, всі казкові персонажі  "Бременських музикантів". Вони розважали малечу як тільки могли і ті дякували їм щирими посмішками та гучними аплодисментами. 

Прикрасою свята став танок "Залицялник", який виконав танцювальний колектив дошкільнят. Ну і яке ж новорічне свято без справжнього Діда Мороза? Добрий чарівник завітав до дітвори зі своєю онучкою Снігуронькою. 

А наприкінці свята з`явилась добра чарівниця, яка привітала всіх з новорічними святами та нагородила переможців фотоконкурсу "Наші сонечка. Новорічний карнавал", який проводився районною газетою. 

Діти-переможці отримали почесні дипломи та цінні пам`ятні призи. А для всіх учасників конкурсу були передбачні смачні заохочувальні подарунки. Це стало можливим завдяки спонсорській допомозі нашого земляка, приватного підприємця, який зараз працює у Києві, Костянтина Погорєлова, за що редакція газети і "Наші сончка" щиро йому вдячні.

Віталій КОЛЕСНИК.

Переглядів: 429 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar