Головна » 2016 » Травень » 3 » Наш земляк - чемпіон України
20:44
Наш земляк - чемпіон України

Наш земляк Володимир Мішустін став абсолютним чемпіоном з армспорту виборовши це звання на чемпіонаті України, який проходив в Новоград-Волинському Житомирської області.

У 32 роки Володимир здійснив свою заповітну мрію – став чемпіоном України та отримав звання майстру спорту з армреслінгу. Дорога до мрії була довгою і непростою.

Ще в старших класах він захопився важкою атлетикою і силовою боротьбою на руках. В 2000-му вперше взяв участь в обласних змаганнях та виборов  І місце. З тих самих пір і розпочалась його спортивна кар`єра. Постійні тренування дали позитивні результати і на всіх змаганнях, де Володимир брав участь, він обов`язково займав призові місця.

В гості до редакції Володя прийшов з цілим оберемком медалей.

- Це лише маленька частина колекції, - з гордістю сказав чемпіон.

І серед  всього цього різноманіття золотом ви-блискували дві новенькі медалі.

- Це за перемогу на чемпіонаті  України в  Новоград-Волинському, – продовжив розповідь Володимир. – Одна за ліву,  друга - за праву руки в категорії учасників  вагою понад 100 кг. Коли тренер запропонував взяти участь, ні секунди не вагався. Залишалась лише одна проблема – фінансова. Чув, що в Боровій підтримкою спортсменів опікується депутат обласної ради Микола Кириченко, тож звернувся до нього за допомогою. Микола Олександрович охоче пішов назустріч і зробив все необхідне для моєї участі в чемпіонаті, за що я безмежно йому вдячний.

В своїй категорії  Володимир виявився кращим серед п‘ятнадцяти спортсменів і в фінальних двобоях  обидва рази здолав чемпіона світу, що вже декілька років нікому не програвав.

Наприкінці розмови Володя побажав нашим читачам завжди йти до своєї мрії і досягати поставлених цілей. Від свого імені я побажав йому нових перемог, адже тепер Володимира включено до збірної України, а це вже вища ліга світового рівня.

Тож пишаємося нашим земляком і чекаємо від нього нових перемог.

Віталій Колеснік.

Переглядів: 426 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0