Головна » 2015 » Березень » 3 » НАПРЯМИ РЕФОРМ ОРГАНІВ ЮСТИЦІЇ
14:12
НАПРЯМИ РЕФОРМ ОРГАНІВ ЮСТИЦІЇ

Напрями реформ органів юстиції

         У зв’язку із змінами структури районних управлінь юстиції розширились їх повноваження. До компетенції управлінь належить реалізація державної правової політики, державної політики з питань  банкрутства,  державної реєстрації актів цивільного стану,  державної  реєстрації  речових  прав  на  нерухоме  майно та їх обтяжень, державної   реєстрації   юридичних   осіб   та   фізичних  осіб  -  підприємців,  реєстрації (легалізації) об'єднань  громадян,  громадських спілок, інших громадських    формувань,   статутів,  друкованих  засобів  масової інформації, забезпечення реалізації державної політики у сферах організації примусового виконання рішень судів та інших органів(посадових осіб).

         В рамках реформування Міністерством юстиції приділяється увага на інновації у кадровій стратегії та на системну роботу у напрямку протидії та попередження «побутової корупції».  Підвищення рівня заробітних плат та розробка системи мотивації зробить конкурсний відбір до органів юстиції більш привабливим для фахівців.

         Також Міністерство юстиції відзначає велику роль організацій «третього сектору – громадянського суспільства» в рамках сучасних процесів державного реформування.

         Згідно із наказом Міністерства юстиції №115/5 від 30.01.2015 головні управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, в областях, містах Києва та Севастополі перейменовано на головні територіальні управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, в областях, містах Києва та Севастополі.

Борівське районне управління юстиції харківської області

Переглядів: 437 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar