Головна » 2015 » Березень » 3 » НАКАЗ ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА
10:28
НАКАЗ ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА

МІНІСТЕРСТВО   ОБОРОНИ   УКРАЇНИ

                        Н А К А З

ВІЙСЬКОВОГО   КОМІСАРА   ІЗЮМСЬКО-

          БОРІВСЬКОГО ОБ`ЄДНАНОГО

МІСЬКОГО ВІЙСЬКОВОГО   КОМІСАРІАТУ

20.01.2015                                                 м. Ізюм                                        №2

   Про часткову мобілізацію

Згідно Указу Президента України від 14 січня 2015 року № 15/2015 «Про часткову мобілізацію», затвердженого Законом України від 16 січня 2015 року № 113-VIІI «Про затвердження Указу Президента України «Про часткову мобілізацію», з метою підтримання бойової і мобілізаційної готовності Збройних Сил України та інших військових формувань України на рівні, що гарантує адекватне реагування на загрози національній безпеці держави, на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони України, відповідно до пунктів 1, 17, 20 частини першої статті 106 Конституції України Президентом України оголошено часткову мобілізацію.

                                      Н А К А З У Ю:

1.  Всім генералам, адміралам, офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу, що мешкають постійно на території м.Ізюма, Ізюмського та Борівського районів Харківської області при отриманні персональної повістки військового комісара, з’явитися в строк на пункти, вказані в їх персональних повістках.

2.  Генералам, адміралам, офіцерам, прапорщикам, мічманам, сержантам, солдатам та матросам запасу, які не мають на руках мобілізаційного розпорядження і не отримали повістку військового комісаріату,  з моменту   оголошення мобілізації забороняється зміна місця проживання без дозволу  військових комісарів (військовозобов’язані Служби безпеки України - керівників органів, де  вони  перебувають  на військовому обліку, військовозобов’язані Оперативно-рятувальної  служби  цивільного  захисту  -  керівників відповідних  органів  управління  центрального  органу  виконавчої влади,  який забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері  цивільного  захисту).

3. Особи, що підлягають призову відповідно до пункту один цього наказу, генерали, адмірали, офіцери, прапорщики, мічмани, сержанти, солдати та матроси запасу при прибутті по мобілізації повинні мати при собі документи та особисті речі, що вказані в мобілізаційних розпорядженнях та персональних повістках.

4. Керівникам підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, забезпечити явку працівників в строки на пункти збору, що вказані в мобілізаційних розпорядженнях або в персональних повістках. За працівниками, які призвані на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, але не більше одного року, гарантовано зберігати місця роботи, посади і середній заробіток.

5. Керівникам підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, забезпечити доставку справної автотранспортної, дорожньо – будівельної, підйомно – транспортної та іншої техніки в строки на пункти збору, що вказані в часткових нарядах.

Громадянам – власникам засобів транспорту – доставити їх в строки на пункти збору за вказівкою військового комісару.

6.  Громадяни, які не з’явилися при мобілізації у вказані строки і пункти та  керівники підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості, а також власники засобів транспорту, які не поставили у встановлені строки техніку по мобілізаційних нарядах військового комісару або перешкоджали своєчасному прибуттю громадян та поставці техніки при мобілізації, несуть відповідальність згідно Закону України.

7. Наказ оголосити і роз’яснити на підприємствах, в установах та організаціях, незалежно від форм власності та відомчої підпорядкованості.

  В.В. НІМЕНКО.

Підполковник,  ТВО військового комісара Ізюмсько-Борівського об’єднаного міського військового комісаріату.

Переглядів: 545 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar