Головна » 2015 » Листопад » 5 » Листи наших читачів
11:17
Листи наших читачів

Хто щедро сіє, той щедро і пожне

Шановна редакціє! Звертається до вас пенсіонерка, інвалід ІІ групи Марія Анатоліївна Морозова, жителька с.Дружелюбівка. Хочу розповісти про гарну людину, водія ВАТ "Оскіл" Сергія Михайловича Фалька.

Він працює на маршруті "Борова-Куп`янськ", а познайомилася я з ним ось за таких обставин. У моєї доньки, яка проживає у смт Коротичі, багатодітна сім`я - 11 дітей, 7 з яких уже школярі. На канікулах вони по черзі приїжджають до нас у гості. Раніше такі поїздки були, скажемо так, більш-менш не проблемні. Автобусом "Харків-Куп`янськ" вони приїжджали вранці до міста, а через 15 хвилин відправлявся автобус на Борову, а з Борової - відразу ж на Дружелюбівку.

Зараз, у зв`язку з тим, що дорога дуже погана, автобус з Харкова прибуває до Куп`янська пізніше хвилин на 20-25 і не співпадає з рейсом на Борову. Тому нам доводилося просити водія автобуса зачекати харківський рейс, аби онуки змогли вчасно виїхати до нас. Не завжди водії йдуть назустріч нашому проханню. Але Сергій Михайлович завжди чекає дітей, вчасно привозить до Борової, щоб вони встигли на автобус до села. На жаль, таких людей, як С.М.Фалько останнім часом зустрінеш не часто. Хочеться побажати, щоб життя йому віддячувало тією ж добротою і щедрістю. Адже, як говориться у Біблії, "Хто щедро сіє, той щедро і пожне".

 

Переглядів: 443 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar