Головна » 2015 » Грудень » 17 » Конкурс «Благодійна Україна» для українських благодійників та волонтерів
17:31
Конкурс «Благодійна Україна» для українських благодійників та волонтерів

Конкурс «Благодійна Україна» для українських благодійників та волонтерів

Щорічно 5 грудня відзначається Міжнародний день волонтера.

Міністерством спільно із Асоціацією благодійників України проводиться Четвертий Національний конкурс "Благодійна Україна", мета   якого  - відзначення кращих українських благодійників, в тому числі й волонтерів, і найбільш ефективних благодійних ініціатив.

У липні 2015 року оголошено старт Третього Національного конкурсу "Благодійна Україна".

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня  по 31 грудня 2015 року; благодійні проекти (ініціативи), реалі-зація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

Переможців визначатимуть в десяти основних і трьох спеціальних номінаціях Національною конкурсною комісією, за винятком номінацій "Народний благодійник" і "Благодійність у медіа", де для визначення переможців передбачена спеціальна процедура.

Оргкомітетом запроваджено спеціальні відзнаки для благодійників, які найбільш ефективно працюють у визначених сферах: культура, освіта, медицина, соціальний захист.

Кінцевий термін подачі заявок 15 лютого 2016 року.

Визначення переможців конкурсу відбуватиметься в період з 15 лютого до 15 березня 2016 року. Церемонія нагородження переможців пройде у другій половині березня 2016 року в м. Києві.

Для участі у конкурсі необхідно подати до Оргкомітету конкурсу конкурсну заявку відповідної форми, яку можна отримати на веб-сайті Асоціації благодійників України www.vboabu.org.ua, офі-ційному сайті конкурсу www.blagoukraine.org або за запитом на адресу konkurs.blago@gmail.com. Заповнену заявку слід надіслати електронною поштою на адресу: konkurs.blago@gmail.com. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації проекту (ініціативи).

 Телефон для довідок: (044) 537-12-80.

Управління соціального захисту населення Борівської РДА.

 

 

Переглядів: 336 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar