Головна » 2016 » Січень » 28 » Із сесії районної ради
15:25
Із сесії районної ради

ПРО БЮДЖЕТ ТА ДОРОГИ

12 січня відбулась V сесія районної ради VІІ скликання.

Було внесено зміни та доповнення до рішення ІІІ сесії районної ради VІІ скликання від 24 грудня 2015 року "Про районний бюджет на 2016 рік". Таким чином бюджет району був приведений у відповідність до Державного бюджету.

Також районні обранці одноголосно прийняли рішення про звернення депутатів Борівської районної ради Харківської області до голови Державного агентства автомобільних доріг України Андрія Батищева  щодо виділення коштів на ремонт покриття ділянки автодороги Чистоводівка - кордон Борівського району автодороги державного значення загального користування Т-21-05 Харків - Зміїв - Балаклея - Гороховатка.

Нагадаємо, що на ІІ сесії районної ради VІІ скликання, яка відбулася 9 грудня минулого року, депутати вже приймали подібне звернення, але воно було направлене іншим адресатам. Так, вже надійшли відповіді від дочірнього підприємства "Харківський облавтодор" ПАТ ДАК "Автомобільні дороги України" та від ПАТ ДАК "Автомобільні дороги України". На жаль, жодна з цих відповідей не дає навіть надії на позитивне вирішення питання. Тому й було прийнято рішення звернутися до іншої інстанції.

(Повний текст звернення опублікований в №№101-102 "ТС" від 18 грудня 2015 року. Також з ним можна ознайомитись на сайті Борівської районної ради перейшовши за посиланням http://rr-borova.gov.ua/normatyvno-pravova-baza/2-uncategorised/236-rishennia-ii-sesii-raionnoi-rady-vii-sklykannia ).

Оксана ДУДНИК.

 

 

 

Переглядів: 358 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar