Головна » 2016 » Січень » 29 » Дорогі ветерани, учасники бойових дій, діти війни!
16:39
Дорогі ветерани, учасники бойових дій, діти війни!

Шановні борівчани!

Дорогі ветерани, учасники бойових дій, діти війни!

Сердечно вітаємо вас з 73-ю річницею визволення Борівського району від німецько-фашистських загарбників!

Багато мужніх воїнів полягло на полі бою, наближаючи світлий День Перемоги. На жаль, з кожним роком учасників війни – живих свідків історії – залишається все менше. І настане час, коли останній солдат Другої світової залишить нас, а разом із ним у спогади відійде ціле покоління.

Тож вдячні нащадки свято бережуть пам’ять про героїв, які не шкодуючи свого життя захищали Борівщину та рідну Батьківщину, наше з вами майбутнє. Кожен з нас відчуває невимовну гордість за героїзм українського народу, за оборонців рідної землі, а водночас – і вічну скорботу за тими, хто поклав на вівтар Перемоги найдорожче - своє життя.

Низький уклін кожному, чиє ім’я викарбуване на гранітних скрижалях Перемоги, і тим, хто так і лишився Невідомим Солдатом.

З нагоди свята бажаємо усім вам міцного здоров’я, злагоди та сімейного щастя. Хай завжди над нашими головами синіє мирне небо, а яскраві сонячні промені зігрівають нас теплом. Хай щедра земля Борівщини колоситься розкішними хлібами та дарує нам надію на щасливе майбутнє!

З повагою,

Віталій КІЯН.  Голова Борівської райдержадміністрації.  

Олена КЛИМЕНКО. Голова Борівської районної ради.                                                                            

Переглядів: 354 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar