Головна » 2015 » Березень » 10 » ДІТИ - НАШЕ МАЙБУТНЄ!
09:51
ДІТИ - НАШЕ МАЙБУТНЄ!

ДІТИ – НАШЕ  МАЙБУТНЄ!

Борівський ДНЗ №1 «Берізка» отримав цінний подарунок від народного депутата України Віктора Остапчука – музичний центр.

«…Хай сміється  мирне небо

І дивує світ!

А земля нехай дарує

Вам барвистий цвіт!..»

Цими словами і  запашним короваєм, символом української гостинності, зустрічали вихованці Борівського ДНЗ №1 «Берізка» народного депутата України, президента громадської спілки «Соціальний Рух Поваги» Віктора Остапчука.

Ось уже третій рік поспіль, разом зі своїми колегами із громадської спілки, Віктор Миколайович підставляє плече нашим освітнім закладам – це і допомога в ремонті приміщень, і придбання навчальних матеріалів, обладнання, оргтехніки, спортінвентарю, і організація відпочинку, різноманітних конкурсів, турнірів, змагань, екскурсій… Цього разу – музичний центр для дитячого садочка. Дуже бажана і просто необхідна річ у дошкільному навчальному закладі.

- Діти – наше майбутнє! – каже Віктор Миколайович. – І наше головне завдання – це майбутнє виростити, виплекати, створити всі необхідні умови для належного розвитку і виховання. Як дідусь двох онуків, я дуже добре це розумію, тому завжди підтримую дитячі заклади. Коли виникає якась потреба - обов’язково звертайтесь, допоможемо.   

Не залишився без подарунків і сам народний депутат. Діти порадували гостя творчими номерами і подарували плакат з різнокольоровими відбитками своїх долоньок – символ вдячності і любові. 

Оксана ДУДНИК.

На фото: Віктор Остапчук з вихованцями ДНЗ «Берізка».

Переглядів: 555 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar