Головна » 2015 » Листопад » 9 » День передплатника
16:17
День передплатника

Працівники "Укрпошти" зна-йомили відвідувачів з різноманіттям поштових видань та оформляли всім охочим передплату бажаного журналу чи газети на наступний рік.

Шанувальники ж "Трудової слави", які того дня оформили річну передплату на районну газету, отримували від редакції символічні подаруночки: ручки, блокнотики, календарі чи купони безкоштовних оголошень.

Загалом, як зазначає провідний інженер поштового зв'язку ЦПЗ №2 "Укрпошти" Світлана Клімаш, цього року передплатна кампанія проходить не дуже жваво. Кількість передплатників, у порівнянні з минулим роком, значно скоротилася. Багато абонентів передплачують видання на квартал чи на півріччя, тоді як раніше більшість з них робили це одразу на рік.

Для тих, хто ще не оформив передплату на улюблені видання, повідомляємо, що ви можете зробити це до 16 грудня. На місцеві видання передплата буде здійснюватись до 21 грудня. Передплата з поточних місяців 2016 року на видання, які включені до Каталогу видань України, проводитиметься до 10 числа включно кожного місяця, що передує передплатному.

Переглядів: 398 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar