Головна » 2016 » Січень » 28 » ЦІКАВЕ ДОЗВІЛЛЯ
15:04
ЦІКАВЕ ДОЗВІЛЛЯ

ЦІКАВЕ ДОЗВІЛЛЯ

З метою організації змістовного дозвілля вихованців Борівського БДЮТ під час зимових канікул роботу установи було сплановано так, що діти  залучались  до участі у різнопланових  заходах. 

Для  гуртківців проведено  свято новорічної ялинки "Знову рік іде новий, нехай він буде чарівний!". Діти разом з казковими персонажами, Дідом Морозом та Снігуронькою, під час свята брали участь у масових іграх, флеш-мобі, конкурсній програмі.  Всі учасники свята отримали солодкі подарунки завдяки спонсорам:  це депутат  Харківської обласної ради М.О.Кириченко та генеральний директор  СТОВ  агрофірми "Новий шлях" О.А.Гомона.

Вихованці БДЮТ мали нагоду стати учасниками  ряду  заходів, проведених за підтримки народного депутата України  В.М.Остапчука.

В День Святого  Миколая  гуртківці БДЮТ переглянули музичну виставу "В старій книзі казок…" в смт  Ківшарівка Куп'янського району.  Напередодні  Різдва діти побували  у  м. Харкові  на виставі  на воді в басейні "Локомотив"  "Полярний експрес".

З метою підтримки обдарованих дітей, творчого розвитку особистості, вивчення, збереження та популяризації народних традицій, звичаїв і обрядів, пов'язаних із святкуванням Дня Святого Миколая, Різдва Христового, Нового року, Водохрещення  пройшов конкурс новорічних та різдвяних прикрас "Зимова казка" за номінаціями краща різдвяна ялинкова іграшка та краща новорічна гірлянда. В конкурсі взяли участь учні загальноосвітніх закладів району та вихованці Борівського БДЮТ. Переможці  конкурсу відвідали  Архієрейську  ялинку  у м. Ізюм, де отримали  грамоти та подарунки. 

Ніна КАРПЕНКО. Культорганізатор БДЮТ.

 

 

 

Переглядів: 356 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar