Головна » 2015 » Березень » 13 » 15 березня - День працівників житлово- комунального господарства та побутового обслуговування населення
15:08
15 березня - День працівників житлово- комунального господарства та побутового обслуговування населення

15 березня - День  працівників  житлово- комунального  господарства  та  побутового  обслуговування  населення   

     

Шановні працівники житлово - комунального господарства та побутового обслуговування населення! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!        

Ваша праця – це реальний внесок в оновлення і процвітання нашого району, селища та сіл. Адже це – тепло й затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, стабільне функціонування громадського транспорту, доступні та доброякісні побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою та гарного самопочуття. Вона нелегка, але заслуговує на повагу.
     Щиро дякуємо вам за сумлінну працю та повсякденну турботу про комфорт борівчан, надання їм якісних побутових та житлово - комунальних послуг!
     Бажаємо вам міцного здоров’я та професійних успіхів. Хай обходять вас стороною всі біди і негаразди. Хай ваші родини живуть у щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї, а праця ваша буде оцінена належним чином.

       З повагою,

       Віталій Кіян. Голова районної державної адміністрації.

       Євген Жук. Голова районної ради.

Переглядів: 455 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar