Головна » 2015 » Грудень » 17 » ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ САМОВРЯДУВАННЯ
17:56
ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ САМОВРЯДУВАННЯ

ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ САМОВРЯДУВАННЯ

День місцевого самоврядування - свято України, яке щорічно відзначається 7 грудня. Це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів терито-ріальної громади.Це результат вибору громадян, які довіряють своїм представникам і наділяють їх владними повноваженнями. Лише така влада і є дійсно народною - владою не над суспільством, а легітимною владою самого суспільства, для суспільства і на користь суспільства.

Вже традиційно, святкування дня самоврядування проходило у залі засідань районної ради. На торжество були запрошені селищний та сільські голови, депутати різних рівнів, голова районної держадміністрації Віталій Кіян, заступник голови РДА Сергій Федченко. Голова районної ради Олена Клименко та голова РДА Віталій Кіян щиро привітали всіх причетних до цього свята і побажали плодотворно працювати на благо рідного краю.

Спільним розпорядженням райради і райдержадміністрації за вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування було нагороджено Почесною грамотою Чернещинського сільського голову Світлану Вразовську, депутатів Борівської районної ради минулого та нинішнього скликань Ірину Грицун, Сергія Літвінова, завідуючу Шийківським СК Галину Нікітенко, депутата Чернещинської сільради Віталія Павленка, депутатів Підлиманської сільради Наталію Рожкову та Віталія Шевченка.

Для винуватців торжества працівники районного відділу культури підготували цікавий концерт.

Святковий день - лише маленька мить серед буднів, насичених вирішенням найрізноманітніших проблем громад району. Тому хочеться побажати самоврядовцям непохитної віри у щасливе майбутнє рідної Борівщини та України.

Підготувала Олена КОЛЕСНІКОВА.

 

 

Переглядів: 330 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar