Головна » 2016 » Червень » 14 » Лялькові екіпажі у “берізці”
14:24
Лялькові екіпажі у “берізці”

Різні розваги та свята проходять щорічно у дитячих садках. Ось і в нашому ДНЗ № 1 «Берізка» відбулося свято до Дня захисту дітей та конкурс дитячих візочків «Ляльковий екіпаж». Діти продемонстрували моделі, зроблені батьками, та розповіли про свої улюблені іграшки.

Були тут і Дюймовочка, і корабель «Алые паруса» з Ассоль, і «Фантазія на тему Бантика», і «Плюшева композиція», «Ромашкова», «Літня галявина».

Після конкурсу візочків хлопчики продемонстрували вправність у їзді на самокатах, змагалися у різних естафетах. З великим задоволенням брали участь у конкурсах, танцювали, співали малюки з усіх груп.

Ось так весело пройшло наше свято. Хотілося б подякувати батькам, які взяли участь у конкурсі візочків, за їх фантазію, оригінальність. Так тримати! Давайте разом зробимо дитинство наших дітей веселим, цікавим та незабутнім.

Окремо хочемо подякувати нашим шановним спонсорам: Кириченку Миколі Олександровичу, який люб’язно допоміг у придбанні призів для веселих конкурсів, та Шевченку Валерію Миколайовичу за фінансову допомогу у придбанні солодощів для всіх малюків. Маємо надію на подальшу співпрацю з вами та бажаємо міцного здоров’я, наснаги і процвітання.

Юлія ВЛАСОВА.

Музичний керівник Борівського ДНЗ № 1.  

Переглядів: 354 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar