Головна » 2016 » Червень » 30 » Дитяче дозвілля
10:48
Дитяче дозвілля

ВЕСЕЛО І ЦІКАВО У “ВЕСЕЛЦІ”

Цього року, не дивлячись на прохолодний початок літа, учні Шийківської ЗОШ із задоволенням проводили літнє дозвілля в стінах школи, відвідували пришкільний табір з денним перебуванням «Веселка».

Щоденна ранкова зарядка та спортивні змагання, свято дня дитинства з морозивом, квест-ігри, пошуки скарбів, створення дерева мрій, екскурсії по рідному краю – все це організовували та проводили вчителі Левчишена Д.В, Макурін О.Л., Гомон Ю.А., Вразовський А.С., Іорін О.В., Горенко І.П. Повнораціонним харчуванням забезпечувала дітей кухар Токар С.Д.

Наприкінці роботи табору учні Шийківської ЗОШ разом з вихованцями Борівського БДЮТ побували в обласному центрі - місті Харкові. Досить насиченим видався день.

Заглибитися в історичний ракурс подій 1941-1942 років учні змогли відвідавши Меморіальний комплекс жертв Голокосту Дробицький Яр, який створено на місці масового знищення євреїв  Харкова.

Наступним пунктом поїздки став «Фельдман Екопарк». Більшість дітей і раніше відвідували цей дивовижний куточок на околиці міста, але цього разу дехто з них вперше побував у кінному комплексі, де всі мали змогу покататися на конях та погодувати їх домашніми овочами та фруктами.

Найбільш захоплюючою стала прогулянка по Центральному парку культури та відпочинку ім. М. Горького. Безліч атракціонів, різноманітні тематичні архітектурні композиції та краса і яскравість парку дуже вразила дітей.

Драйву в екскурсію додало катання на американських гірках, оглядовому колесі, шалена лава, відвідування кімнати страху тощо.

Завершальним пунктом, вже за традицією, стала зупинка в МакДональдсі.

Анатолій ПЕЧЕНИЙ.

Директор пришкільного табору.

 

Переглядів: 373 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar