Головна » 2015 » Червень » 11 » ЗМІСТОВНИЙ І ЦІКАВИЙ ВІДПОЧИНОК В «ОРЛЯТКУ»
14:02
ЗМІСТОВНИЙ І ЦІКАВИЙ ВІДПОЧИНОК В «ОРЛЯТКУ»

ЗМІСТОВНИЙ І ЦІКАВИЙ ВІДПОЧИНОК В «ОРЛЯТКУ»

Літній час, як ніщо інше, чудово підходить для того, щоб дітям весь світловий день провести на свіжому повітрі. І цю можливість, природно, потрібно намагатися використовувати по максимуму. Відпочинок у ПЗОВ «Орлятко» чудово підходить активним дітям, самостійним, тим, які люблять спілкування. Весь працюючий персонал «Орлятка»: директор Борис Дзюба, вихователі, вожаті, працівники їдальні – всі вони  турбуються про цікавий дитячий відпочинок, змістовне дозвілля, оздоровлення дітей, смачне харчування.

Нині в таборі відпочиває 148 дітей з Харківської області, із них 8 – з нашого району.

На відкриття першої табірної зміни до «Орлятка» завітали голова райдержадміністрації Віталій Кіян, заступник голови РДА Сергій Шутько, начальник відділу освіти Тетяна Бондарівська. Вони привітали дітей зі святом (адже відкриття кожної зміни – це свято відпочинку). І, як вже стало традицією, Віталій Олексійович в гості приходить з подарунками. Цього разу це був ноутбук, якого так давно чекали в таборі, тож мрія працівників закладу  нарешті здійснилася. Також, в день відкриття зміни табору подаровано бойлер для підігріву води.

Що муже бути приємнішим за щиру дитячу вдячність? Після вручення подарунків маленький хлопчик  підійшов до голови РДА, обійняв його і сказав  «Спасибі Вам!». Це було дуже зворушливо.

- Всі діти дуже задоволені святом, - зазначив директор ПЗОВ Борис Дзюба. – Попереду у дітей 21 день незабутнього відпочинку. Це і катання на яхтах, яке організовано спільно з Борівським яхт-клубом, і розваги, і різноманітні конкурси з призами.

Скажу відразу, аби дорослі не хвилювалися: діти у таборі не голодні, у нас організовано 5-разове різноманітне харчування. Діти отримують не лише свіжозварену їжу, а й апельсини, банани, яблука, йогурти, випічку.

Вже на сьогоднішній день продано путівки на другу зміну, але поки що є вільні місця, тож запрошую дітей Борівщини на відпочинок до «Орлятка» на другу зміну, яка розпочнеться з 26 червня.

   Олена КОЛЕСНІКОВА.

 

Переглядів: 414 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar