Головна » 2015 » Травень » 8 » ВІТАННЯ ГУБЕРНАТОРА ХАРКІВЩИНИ ІГОРЯ РАЙНІНА
08:26
ВІТАННЯ ГУБЕРНАТОРА ХАРКІВЩИНИ ІГОРЯ РАЙНІНА

Дорогі земляки!

Вперше у травні ми відзначатимемо дві дати. Вонидуже важливі й тісно пов’язані одна з одною. 9 Травня - святе для нас свято, День Перемоги. 8 травня Президент України оголосив Днем пам’яті та примирення.

Восьмого травня з ветеранами війни, з тими, хто брав участь у боях в Афганістані та в інших гарячих точках планети, з учасниками антитерористичної операції на Донбасі ми разом пом’янемо товаришів, що пішли, героїв, завдяки яким над нашими головами - мирне небо.

Дев’ятого травня святкові заходи пройдуть у всіх ра- йонах області, разом з ветеранами ми будемо згадувати ту страшну війну й радіти Перемозі. Ми обов’язково за-просимо до участі в цих подіях молодь - тих, хто виріс в мирній країні,   а  зараз змушений власними очима бачити жахи війни, про які розповідали діди. 9 травня поруч з сивими ветеранами стоятимуть їхні онуки - бійці АТО, волонтери, нові герої, що захищають нашу Батьківщину.

У ці святі для нашого народу дні мені особливо хотілося б попросити всіх примиритися, забути про політику, відкинути все те, що нас роз’єднує. Я прошу всіх прийти до Меморіалів з квітами, стати пліч-о-пліч і низько схилити голову в пам’ять про подвиг українського народу, подвиг, який коштував  мільйони життів.

Я бажаю всім нашим ветеранам - і тим, хто святкував цей день у далекому 1945-му, і тим, хто тільки нещодавно повернувся в Харківську область з фронту, - здоров’я, життєвих сил, віри в краще і, звичайно  ж, мирного неба над головою!

Голова Харківської обласної державної адміністрації  Ігор  Райнін.

 

Переглядів: 416 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar