Головна » 2016 » Березень » 24 » Веснянки-панянки у Підлимані
10:01
Веснянки-панянки у Підлимані

Весна… У цьому короткому слові поєднується так багато всього, що надихає людину жити, творити, радіти всьому, що оточує: яскраві сонячні промені, висока блакить неба, пташиний спів та перша смарагдова трава. А ще ж, звичайно, це свято краси, чарівності, жіночності – 8 Березня.

Напередодні жіночого свята в с.Підлиман відбулося свято зустрічі Весни, яке почалося зі святкового концерту-привітання «Панянки-Веснянки». Ведучі концерту, колоритний український козак та інтелігентний джентльмен, а також всі учасники художньої самодіяльності щиро вітали всіх присутніх з приходом весни та жіночим святом чудовими піснями, запальними танцями, цікавими сценками та душевними віршами. З привітальною промовою до жінок звернувся Підлиманський сільський голова Олександр Калінін.

А оскільки 8 березня цього року припало на Масляний тиждень, Олександр Васильович після концерту запросив всіх підлиманців та гостей взяти участь у фольклорному святі зустрічі Весни. Колектив сільської ради  пригощав всіх бажаючих смачною кашею, а запашні яскраві пиріжки та різноманітні млинці, приготовані колективом Підлиманського ДНЗ та жителями села, дуже втішили і малечу, і дорослих.

Безпрограшна лотерея також додала багато позитивних і веселих моментів учасникам свята. Водночас малеча розважалася на новому дитячому майданчику біля сільського Будинку культури, а для молоді проводилася святкова дискотека.

Нарешті прийшла Весна-Красна. Миру, сонця і добра всім нам!

Галина Бабічева.

Завідуюча сільською бібліотекою.

Переглядів: 418 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar