Головна » 2015 » Жовтень » 2 » Важливо не те, що і скільки ми робимо,а те, скільки любові та натхнення ми вкладаємо в свою працю...
11:15
Важливо не те, що і скільки ми робимо,а те, скільки любові та натхнення ми вкладаємо в свою працю...

 

25 вересня в Першотравневому ДНЗ відбувся урочистий захід з нагоди святкування Всеукраїнського Дня дошкілля. Для дітей та всіх працівників садочка було організовано цікаву та змістовну концертну програму.

На свято запросили ветеранів праці дошкільного закладу, голову сільської ради Оганеса Нерсісяна, та представників приватних підприємств.

До всіх присутніх зі словами привітань звернулася завідуюча дитсадка Лілія Лукомська. Щирі слова вдячності Лілія Анатоліївна висловила педагогічним працівникам, які безпосередньо причетні до справи навчання та виховання дітей, наголосила, що бути педагогом - це високе покликання і почесна місія, адже від професіоналізму, терпіння і мудрості, пильної уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є -діти, а діти - це продовження життя і наша надія.

Святковий сценарій свята супроводжували дитячі віршики. Діти дякували за щоденне тепло виховательських сердець, за щирість, доброту, за відданість своїй професії. Вихованці підготували для своїх педагогів та гостей свята забавні таночки та пісеньки.

Вихователі Лисенко О.М. та Дуран Т.Г. взяли участь у конкурсі «Веселі загадки»,  де  проявили свій творчий хист та продемонстрували арсенал професійних знань і досвід роботи з дітьми.

Так цікаво та змістовно відсвяткував дитячий садочок День дошкілля.

Кожен знає, що очолювати дошкільний навчальний заклад, правильно та професійно скеровувати всі аспекти його життєдіяльності - це справа складна, копітка та потребує немало терпіння та залізних нервів.

Кожен співробітник дитячого садка в цей день отримав можливість "стати на п'єдестал" і, користуючись заслуженною повагою батьків, дітей і суспільства, по праву приймати привітання і слова безмежної вдячності.

В свою чергу коллектив Першотравневого ДНЗ щиро дякує приватним підприємцям В.М.Рєпкі, B.C. Гошовець та голові   Першотравневої сільської ради О.Г. Нерсісяну  за матеріальну допомогу, солодощі для дітей та настінний годинник для дитячого садочка.

КОЛЕКТИВ І ВЕТЕРАНИ ПЕРШОТРАВНЕВОГО ДНЗ.

Переглядів: 419 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar