Головна » 2015 » Травень » 29 » ТАКІ ДОРОСЛІ МАЛЕНЬКІ ДІТИ...
15:40
ТАКІ ДОРОСЛІ МАЛЕНЬКІ ДІТИ...

Такі дорослі маленькі діти…

У дитячих садочках почалась хвиля випускних ранків – заклади прощаються з найстаршими своїми вихованцями.

Маленькі принцеси  зі своїми галантними джентльменами в метеликах і краватках  готуються зробити крок у доросле шкільне життя. Тут і сльози батьків, і перелякані, але щасливі очі майбутніх першокласників.

Борівський ДНЗ №1 «Берізка» цього року випустив зі своїх стін 24 малюків. Ранок, присвячений цій визначній події, пройшов, як то кажуть, на одному диханні. Майбутні школярі продемонстрували свої уміння, знання та таланти під час концерту, який підготували для батьків. Разом з казковими героями та молодшими вихованцями дитсадочка випускники співали, танцювали, грали в ігри, змагалися, відповідали на цікаві запитання, дякували батькам та вихователям за своє щасливе дитинство. Нікого не залишили байдужими танок з рушниками, пісня про рідну Україну, прощальний вальс… А потім у небо злетіли повітряні кульки - символ дитячих мрій. Вони такі ж чисті, легкі і далекі, але обов’язково збудуться.

По завершенні святкового концерту на малюків чекав солодкий стіл. Чудовим доповненням до нього стали  цукерки і фрукти від голови райдержадміністрації Віталія Кіяна.

Дитячий садочок отримав протягом минулого року відчутну підтримку від керівника району, тому Віталій Олексійович - почесний і завжди бажаний  гість у дошкільному закладі. Він привітав маленьких випускників з початком нового етапу у житті і побажав їм та їхнім батькам успіхів, терпіння, мирного неба над головою та обов’язкового здійснення всіх заповітних мрій.

Тож хай щастить нашим таким дорослим маленьким дітям на новому незвіданому шляху.

Оксана ДУДНИК.

 

 

Переглядів: 549 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar