Головна » 2016 » Березень » 7 » СВІТ ДИТИНСТВА
15:40
СВІТ ДИТИНСТВА

СПАСИБІ ЗА ТУРБОТУ

У дошкільному закладі с.Богуславка постійно проводяться різноманітні заходи для вихованців та їхніх батьків.

Так, з початку року було проведено свято Різдва, Стрітення, пройшли педагогічні читання "Впровадження ідей національного виховання Софії Русової в практику роботи сучасного дитячого садка" та інше. 

Батьки наших вихованців - активні учасники обрядових дійств. Адже набагато цікавіше проходять заходи з дітьми, коли в них беруть участь тата й мами, бабусі, дідусі, які мають такі вправні руки, добре серце і можуть розповісти так багато цікавого.

Плідна робота закладів освіти, особливо їх матеріально-технічне забезпечення, в сучасних умовах неможливе без спонсорської підтримки.

Батьки, вихованці та колектив Богуславського дошкільного навчального закладу "Сонечко" дякують за допомогу та постійну матеріальну підтримку депутату Харківської обласної ради Миколі Олександровичу Кириченку,  керівнику СТОВ "Богуслав - СВ" Сергію Михайловичу Боднару та сільському голові Володимиру Степановичу Мальченку. 

Від усього серця бажаємо вам здоров'я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за вашу натхненну і самовіддану працю.

Людмила ТОКАР, завідуюча ДНЗ.

 

Переглядів: 398 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar